4 ting omkring ståltagplader

Indeholder reklame via affiliate links for:

Profilmetal A/S

4 ting du skal være obs på, inden du vælger ståltagplader

Ståltagplader er den nye – og meget populære! – dreng i klassen, når det gælder tagplader. Fordelene ved ståltagplader er nemlig mange: De er meget lette og meget modstandsdygtige, og så kræver det ikke meget at sætte dem op. Når det er sagt, er der nogle ting, som du skal have for øje, inden du bestiller dine ståltagplader. Læs med her!

Mange forskellige typer af ståltagplader

Først og fremmest er der mange forskellige typer af ståltagplader, som egner sig bedst til forskellige projekter. De hyppigst brugte typer er trapezplader, tagstensplader og sinusplader. Trapezpladerne er det oplagte valg til skur eller carport, og der er ikke store krav til taghældningen. Tagstenspladerne ligner til forveksling de teglsten, du garanteret har liggende på dit hustag i forvejen. Forskellen er bare, at ståltagpladerne er meget lettere, billigere at sætte op og særligt holdbare! Sinuspladerne udmærker sig ved at være gode til opsætning på alle flader – både lodrette, vandrette og skrå. Det giver nærmest uendelige anvendelsesmuligheder.

10-40 års garanti på dine tagplader

Når du bestiller dine ståltagplader, er der forskellige anbefalinger i forhold til, hvor lang garantiperioden skal være. Hovedreglen er, at jo større og længere pladerne er, des længere skal garantiperioden være. For at få den optimale garanti for dig og den type ståltagplade du vælger, bør du dog altid være særligt opmærksom her.

Få ståltagplader på mål og spar penge

En absolut fordel ved ståltagpladerne er, at de som oftest fås på mål. Det betyder både, at det er let for dig at få et helt personligt tilbud, og du ender med sikkerhed også med at spare penge, da du kun betaler for det, du reelt skal bruge.

Bør du vælge antikondens eller ej?

Investerer du i ståltagplader, bør du desuden overveje, om du også skal have Antikondens eller Kondensbeskyttelse. Det er en filtbelægning på tagpladernes underside, som er antibakteriel, og som opfanger kondensen ved fugtighedsstigninger. Når luftfugtigheden falder, tørrer filten igen. Antikondens-behandlingen er kun aktuel i nogle situationer – blandt andet i store haller og lagerbygninger med god ventilation. Det er under alle omstændigheder også en tilkøbsmulighed, du skal være opmærksom på og tage stilling til.

Køb ståltagplader med eksperter i ryggen

Har du først valgt at benytte ståltagplader til dit næste projekt, er der rigtig mange fordele ved at købe dem et sted som profilmetal.dk. De har nemlig en masse erfaring at trække på, et kæmpe udvalg af forskellige tagplader i stål og en eminent kundeservice.

Tagstensplade Teglrød