Reklamer på dit website

Indeholder reklame via affiliate links for:

Marketers.dk, Partner-Ads.dk

Annoncer på din hjemmeside

Det er som bekendt ikke gratis at have en hjemmeside, med mindre du får en af de der “Gratis hjemmesider” der er udstyret med reklame indhold, links eller andre ting du ikke selv har kontrol over. De små eller større udgifter der er forbundet med at have et webhotel kan du få dækket ved hjælp af Adsence reklamer på din hjemmeside.

Webhoteller behøver ikke være urimeligt dyre, se bare et par eksempler her.

Tjen penge på din hjemmeside

Lad os starte med en af de nemme løsninger. Der er nemlig flere måder at gøre det på.

Google AdSense

En af de måder du kan få reklamer på er, via Google's Adsence, altså indholds generede reklamer der matcher sidens indhold. Skriver du eks. om rejser, vil Google reklamere for sommerhuse, rejser og flypriser m.v. Afhængigt af emne kan det være en fin løsning til at få lidt annonce kroner. En betingelse er dog at du har trafik og relevant indhold på din hjemmeside. Ingen trafik, ingen klik, husk at du ikke selv må klikke på dine annoncer!

Adsence annoncer ser de både når du søger på Google, når du bruger Gmail og på mange af de hjemmesider og forums du besøger. Så det er ikke noget fremmed eller ukendt! Det er nemt at gå til.

Google har lavet et par fine videoer, hvor man skærer ud i pap hvordan reglerne er. I øjeblikket kender jeg kun til følgende to nedenstående videoer. Men det er et godt skrift på vejen mod korrekt håndtering. Husk at du skal betale skat af din indtægt, lige som andre indkomster.

Hold dig til dit eget indhold:

Man må naturligvis ikke stjæle andres billeder og tekster uden tilladelse.

Hold siden familievenlig:

Google er et amerikansk firma, så det er amerikanske regler der gælder. Se videoen:

Affiliate marketing

Gør som 35.000 andre danske websites! Bliv del af et annoncenetværk og tjen penge på dit website. Det er meget enkelt. Du har en hjemmeside med en masse godt indhold. Find nogle annoncer der matcher dit indhold og læg dem på din hjemmeside. Afhængig af den valgte annonce vil du nu tjene penge enten pr. klik eller pr lead (salg). Det er denne kategori vi primært arbejder med. Via Adsence får man betaling pr. klik, mens man via affiliate marketing, typisk får provision ved hvert salg.

Tjen penge på din hjemmeside via Affiliate?

Hvis du har en hjemmeside, hvorfor så ikke tjene lidt penge på det? Det er jo ikke gratis at have en hjemmeside, så du kan lige så godt prøve at få dækket dine udgifter til domæne og webhotel. Der er gode Danske Affiliate netværk, et af dem hedder Partner-AdsPartner-Ads har en masse annoncer inden for forskellige markeder. Tilmeld dig her og se udvalget.

De forskellige annoncører afregner dig enten for klik eller for salg. Det foregår typisk ved at du får x antal kroner for en kundehenvisning eller x% af salgets værdi. Mulighederne er mange og Partner-Ads er nem at bruge. Kom i gang med at tjene penge med Partner-Ads.

Bliv Partner-Ads medlem allerede i dag, ansøg her!

Bliv endnu bedre til at tjene penge

Har du hørt om Marketers.dk? Marketers er et forum for danske marketers der tjener penge på at henvise kunder til netbutikker mod provision eller klik priser. På Marketers.dk finder man mange af danmarks skarpeste Affiliate hajer, som kan hjælpe dig med gode tips til din hjemmeside. Det koster lidt penge at være medlem, men med alle de tips du får serveret, så er de snart tjent ind igen. Så vil du være seriøs med din Affiliate hjemmeside og tjene penge på nettet, så se nærmere på Marketers.dk. Lige pludselig er du så god, så du skal momsregistreres med eget firma.

Annonce:
Suncharter.dk