Babytøj og ventetøj

Babytøj og ventetøj – Mors mave vokser, tøjet skal være større. Når barnet er født, vokser han/hun med stor fart. Det er ikke ret længe, de kan bruge deres nye tøj? Hvad gør man?

Hvis der er penge nok på dankortet, så kan man selvfølgelig bare købe sig til det hele. Men for de fleste, vil det at arve noget tøj nok være at foretrække. Men hvad hvis vennerne kun har pigetøj og du skal bruge drengetøj? Hvad hvis du er den første i omgangskredsen der får børn? Så kan det være svært at arve noget som helst. Mange tyr til Den Blå Avis, hvor man nogle gange, kan købe en pose blandet tøj. Andre finder de små mødre webshops, hvor man kan købe enkelt dele.

Lige et ekstra tip

Lige en indskudt bemærkning: “Vi har hørt fra bekendte, at sider som f.eks. Reshopper.com, kræver utroligt meget arbejde. Først skal der tages billeder, så findes en pris og så svares på spørgsmål. Lidt det samme arbejde som at sælge gamle CD'er eller film på DBA, ikke indsatsen værd, med mindre, man kan sælge hele bunken af en gang. Sælg i stedet dit tøj samlet, ellers strander du bare op med en masse usælgeligt tøj. Sælg det hele til en god samlet pris, så er der ryddet op.”

Måske du også har interesses i vores artikel omkring sutteflasker? Eller vores artikel omkring alt det du skal bruge, med et barn på vej.

Stofbleer

Annonce:

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?