Få piftet festen op med balloner

Indeholder reklame via affiliate links for:

Ballonmand.dk.

Har du overvejet at hyre en ballonmand til børnefødselsdagen, festen, børnehaven, skolen, vuggestuen, SFO’en eller firmafesten. Uanset hvor der er behov for underholdning, så giver det altid smil og godt humør.

Mulighederne er mange og resultatet er med garanti underholdende. Når du bestiller en ballonmand, så er der mulighed for både ballondyr, ansigtsmaling eller blot en ballonworkshop, til at bryde isen.


Video: Ballonmand.dk

book en ballonmand
For børn, for institutioner og for virksomheder.

Ballonmand.dk

Ballonmand til børnefødselsdagen

Hvilket barn elsker ikke ballondyr? Skal det være et dyr, en blomst eller et sværd? Skal i have et sjovt input i børnefødselsdagen, så skal i da ikke snyde børne for ballondyr og ansigtstegning. alt det kan i få i en samlet pakke. En ballonmand på besøg er en pause for de voksne, da børnenes opmærksomhed er fuld rettet mod underholdningen.

Tip.. skal i holde fest, ikke nødvendigvis børnefødselsdag, men blot en fest, hvor mange børn deltager? Overvej at holde børnene beskæftiget med en ballonmand eller kvinde, så i supplerer den, måske for børnene kedelige suppe, steg og is fest, med et sjovt indslag.

book en ballonmand

Ansigtsmaling

Børnehaven, Skolen eller SFO

Ballonmænd og -piger er perfekte til at skabe en god stemning blandt børnene. Der kommer smil på alle læber. Book et besøg, på 1, 2 3 eller flere timer, afhængigt af om der både skal laves balloner og ansigtsmaling.

En enkelt ballonmand eller pige, dækker ca. 40 børn. Er der flere børn skal der bruges en ballonmand eller pige mere, med mindre i selvfølgelig booker en time ekstra. Specielt ved ansigtsmaling, vil det være en god idé at overveje en ekstra ballonmand eller pige, da ansigtsmaling tager tid.

Jeres børn vil elske jer, hvis i booker en ballonmand til at underholde!

book en ballonmand

Firmaarrangement

Du tænker måske at en ballonpige eller ballonmand ikke lige er noget for et firmaarrangement? Tro om igen, er i en større virksomhed, eller blot en virksomhed, hvor produktion, lager og kontor er 3 forskellige kontinenter, hvor man ikke snakker med hinanden?

En ballonmand eller ansigtsmaler får folk til at bryde isen og skaber et sjovt fællesskab. Uden risikerer i måske, at sidde i et lidt sløv stemning. Kom godt fra start, få brudt isen og ha det sjovt alle sammen.

Ballondyr er nok mest for børn, men hvorfor ikke?
Ansigtsmaling er mest for børn, men hvorfor ikke voksne?
Ballonworkshop er for de voksne, her lærer du at lave ballonfigurer.

book en ballonmand

Ja balloner til det hele

  • Åbent hus-arrangementer
  • Konferencer
  • Open By Night
  • Julefrokoster
  • Sommerfester
  • Fredagsbarer
  • Firmaudflugter
  • Temafester
  • Familiefester
  • og meget mere…

Der findes selvfølgelig en masse andet tilbehør til festen. Find fest tilbehøret her.

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?