Har du den billigste forsikring? Kun få skifter selskab

En billig forsikring kan give store besparelser! Vidste du at kun ca. 10% af danskerne skifter forsikring om året? Forsikringsselskaberne kæmper som gale om de 10% der vil prøve noget nyt, de resterende 90% er ligemeget, for de får et godt tilbud, men bliver alligevel hos dere gamle selskab, fordi besparelsen måske ikke er så stor, eller fordi deres nuværende selskab matcher prisen. Hvorfor snyder vi os selv?

Forsikring kan være noget uoverskueligt noget og det er nok grunden til at mange springer over hvor gæret er lavest. Men det behøver du ikke være mere uoverskueligt end man gør det til. Ser man nærmere på detaljerne i forsikringerne, så er de i grunden meget ens, der kan være enkelte punkter som adskiller sig fra andre, men samlet set, så er du næsten lige godt dækket alle steder.

Hvordan får man et godt tilbud på en billig forsikring?

Der findes en række portaler på nettet hvor man hurtigt kan få et godt tilbud på forsikring. Typisk foregår det sådan at man vælger sit nuværende selskab og så får man tilbud fra 3 andre selskaber. Når du så har modtaget de 3 tilbud kan du sammenligne pris og betingelser med din nuværende forsikring og så beslutte om du vil skifte, eller du vil prøve at presse dit nuværende selskab lidt først. Det er jo dumt at betale for meget, for det samme?

Info om affiliate links

Et af de steder hvor man kan få et tilbud på forskringer er Aros Forsikring et andet sted er Findforsikring.dk. Du kan selvfølgelig også bare spring ud i det og selv kontakte et selskab, selv har jeg god erfaring med Få 3 uforpligtende tilbud, så måske det også er noget for dig!

Tænk på hvor sjovt du kan få det for de penge du ikke betaler til et forsikringsselskab? Jo mere du spare, jo bedre! Til slut skal du lige have et tip med på vejen, brug en time en gang om året, til at gennemgå dine forsikringer og til at bede om et godt tilbud fra et konkurrerende selskab.

Få et tilbud på en billig forsikring
© Monkey Business – Fotolia.com

Husk at få det hele med?

Har du en gammel forsikring som ligger og samler støv? Så kan du helt sikkert få et bedre tilbud et andet sted, kunder som ikke brokker sig, får altid den højeste pris. Er du dobbelt dækket? Alle som forlader Danmark, enten mod nord, øst, syd eller vest skal have en rejseforsikring, ellers kan det blive dyrt, hvis uheldet er ude, (Husk også det blå EU sygesikringsbevis). Tjek din indboforsikring før du bestiller din rejseforsikring, hos nogle selskaber er en rejseforsikring inkluderet i indboforsikringen, og så er der jo ikke nogen grund til, at bestille en ekstra rejseforsikring. Det er dog en god idé at nærlæse din police, for nogle rejseforsikringer dækker bedre end andre. Husk også at der findes rejseforsikringer til EU og rejseforsikringer til hele verden, så skal du uden for EU, så sørg for at have den der dækker hele verden.

Så er det bare op af læsestolen, udfylde formularen på Aros Forsikring, Findforsikring.dk eller finde et godt tilbud hos Få 3 uforpligtende tilbud. Jeg ønsker dig god forsikrings jagt!

Beslægtet indhold