Spring til indhold

Boliglån og Realkreditlån – Har du det billigste lån?

Hvordan står det til med dit boliglån? Har du tjekket om du kan sidde billigere? Eller står lånet bare og passer sig selv?

Der er god grund til at holde øje med sit boliglån. Der er nemlig mulighed for at spare penge, hvis man slår til på det rette tidspunkt. Man har det sidste lange stykke tid, hørt om faldende renter, de bliver kun lavere og lavere, kan de snart komme længere ned? Når renten passerer 0% så må det blive en god forretning at have et stort lån, men når vi der ned, eller begynder det snart at gå den anden vej. Som privat person, uden tilknytning til finanssektoren, så kan det være svært at overskue det hele.

Har du det rigtige lån?

Heldigvis er der hjælp at hente.

Vi har fundet en rigtig effektiv beregner, hvor du nemt kan Beregne ydelse, renter, afdrag og restgæld her.

© Piotr Adamowicz - Fotolia.com

For lav ejendomsvurdering?

Vidste du at en højere ejendomsvurdering kan give et lavere bidrag? Der er derfor god grund til at undersøge, om dit realkreditinstitut vurderer huset for lavt.

Lån til ny bolig?

Skal du købe ny bolig? Du får helt sikkert et lånetilbud fra din bank, men er det det bedste tilbud på markedet? Her er det godt at have en rådgiver med, så man ikke betaler mere en højest nødvendig. Siger banken nej, så kan du finde anden finansiering her.

Hvad med vores lån?

Vi vil sove godt om natten, så det blev et 2% fastforrentet lån. Vi har lige fået undersøgt om en omlægning kunne betale sig, det var ikke tilfældet, så ind til videre holder vi fast i den oprindelige løsning. Vi holder dog øje med hvordan markedet ændrer sig. Jo større lån man har, jo mere kan man spare på en omlægning, i vores tilfælde var lånet ikke stort nok.

Annonce:
Emma-Madras.dk