Danfoss Link – Hvis du vil spare 23% på varmen

Kunne det ikke være fantastisk, hvis du kunne styre din varme fra et sted i huset? Det kan du nu, løsningen hedder Danfoss Link og er en central enhed, der kan styre alle dine termostater. I et tidligere indlæg omtalte jeg de to termostat typer, Danfoss Living Eco og Danfoss Living Connect. I forbindelse med Danfoss Link er det termostaten der hedder Danfoss Living Connect du skal kigge på. Læs mit indlæg om termostaterne her

I dette indlæg skal vi kigge på den styring der kan gøre din hverdag meget nemmere. Danfoss Link CC som styringsenheden hedder, kan trådløst styre op til 50 enheder. Dermed skulle behovet være dækket i den gennemsnitlige husholdning. Du kan bruge styringen i forbindelse med Danfoss Living Connect (radiatortermostater), Danfoss Link HC (gulvvarme styring) og Danfoss Air (varmegenvinding).

Info om affiliate links

Det smarte ved Danfoss Link er at du kan få alle dine termostater til automatisk at skrue ned for varmen, når du ikke er hjemme. På den måde sænker du dit varmeforbrug, når du alligevel ikke har behov for varmen. Danfoss Link kan hjælpe med at holde en konstant temperatur i huset, når du er hjemme. Her anbefales det at holde temperaturen på 21 grader, da det er det mest økonomiske.

Læs mere om Danfoss Link her

Danfoss Living er baseret på Z-Wave teknologien, hvilket gør at flere enheder kan snakke sammen, du kan således få Danfoss Link til at styre andet og mere end blot varmen, det kunne f. eks. være belysning eller stikkontakter, så du undgår stand-by strøm. Alt sammen ting der er med til at spare på dit energi forbrug og dermed på pengene.

Danfoss Living fungerer via en touch-skærm, hvor du med få klik på skærmen kan tænde eller slukke for varmen i huset. Du kan indstille den ønskede temperaturen i de forskellige rum. En censor i termostaterne sørger for at slukke for varmen når du lufter ud, så du ikke fyrer for gråspurvene. Det er derfor slut med at gå fra rum til rum og indstille termostaterne, du er fri for at tilpasse den enkelte termostat fra 1-5, du kan blot indstille den ønskede temperatur på skærmen, og så kører det. Du kan spare op til 23% på varmen ved hjælp af denne investering.

Hvad koster Danfoss Link?

Prisen på termostaten afhænger af den model der passer til din radiator, men regner du med ca. 350 kr. pr termostat, så er du ikke helt ved siden af. Det er den aktuelle pris her ved udgivelse af denne artikel. Køber du en samlet pakke med termostater og Danfoss Link styringen, så er der lidt mængerabat at hente.

Se de aktuelle priser på Danfoss Link her

Installation af Danfoss Link

Hvis du ønsker håndværker hjælp til montering af dine nye termostater, så er den nemmeste måde at indhente en pris på, ved at få 3 uforpligtende tilbud, dem kan du bestille via følgende link. Hvad montageprisen lander på, afhænger af dit behov, så det kan være svært at slynge en pris ud her. Men prøv at beskrive dit varme behov i formularen på næste side, så har håndværkeren et godt udgangspunkt for at beregne et tilbud.

Indhent 3 uforpligtende tilbud på installation af Danfoss Link og Danfoss Living Connect

Skal der spares endnu mere på varmen, så kunne en varmepumpe være et alternativ til oliefyret. Varmepumpen er billigere i drift end et gammelt oliefyr. Med de stigende oliepriser, så er det værd at undersøge nærmere. Derfor har vi skrevet en lille artikel om emnet.

Beslægtet indhold