Danskerne har mest sexlegetøj

Indeholder reklame via affiliate links for:

Secretly.dk, Altertystys.dk og Sinful.dk,

Mere sexlegetøj end briter og franskmænd

En undersøgelse fra Sinful.dk, viser at befolkningen i de nordiske lande har mere sexlegetøj end f.eks. briter og franskmænd. Hvis du har 5 stykker sexlegetøj i skuffen, så er du gennemsnitsdansker. Undersøgelsen offentliggjort på dr.dk, bygger på svar fra Danmark, Sverige, Norge, Finland, Frankrig og Storbritannien.

Sexlegetøj er ikke kinky

Det er blevet mindre pinligt og mere acceptabelt at have f.eks. en dildo i skuffen. Dildoerne fås i flere forskellige størrelser, former og farver, lige fra den “døde” til den der kan vibrere. En der ligner den ægte vare og nogle der har formen i gummi eller silikone. Noget for enhver smag.

Dildoer

Det er slut med at bruge agurken eller hvad der ellers var ved hånden, for under hundrede kroner, kan du nu blive ejer af din egen dildo. Faktisk er dildoen noget af det mest efterspurgte. De fås i flere prisklasser, lige fra 50 kr. og helt op til flere hundrede kroner.

Hvordan bruges en dildo?

Det er der nok ikke så meget tvivl om, men vigtigste regel er at det ikke må gøre ondt. Det kan være at du har fået købt en alt for stor model! Husk glidecreme, en dildo glider meget bedre med smørelse. Husk at det skal være vandbaseret glidecreme!

Har du brug for en dildo?

Der kan være mange grunde til at anskaffe sig sexlegetøj som f.eks. en dildo til soveværelsesskuffen. Dertil findes der mange forskellige dildoer, alt efter hvad du har lyst til at udforske. Der findes både dildoer med vibrator og dildoer uden vibrator. Der findes dildoer til anal, dildoer til selvstimulering og dildoer til klitorisstimulering. Det kan f.eks. være: Je Joue Fifi, der har en form for kaninører. Den ser ud ud til at være udgået, men der findes lignende modeller.

 • Hvis du ikke får orgasme af sex med din partner.
 • Hvis du ønsker at udforske hvad en dildo kan, med eller uden vibrator.
 • Hvis du ønsker at få en orgasme uden sex med en partner.
 • Hvis du ønsker at fornøje dig selv eller din partner.

Mangler der noget i skuffen?
Se det store udvalg
så bliver det lidt sjovere.

Lidt af et udvalg

Der var vist lidt for enhver smag? Der er over 500 stk. i kategorien. Så du klikker bare på Indlæs flere, her over, hvis du skal se hele sortimentet.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

TILBUD
Realistisk Dildo med sugekop kr. 55,00,-
Realistisk Dildo med sugekop

55,00,- pr. stk. (Spar: 14,-)
Sexlegetøj

De fås også med fjernbetjening

Ja der findes også vibratorer der styres via en fjernbetjening eller mobilapp. Det giver mulighed for helt nye spændinger, når han f.eks. styrer intensiteten via en app på telefonen, eller via en fjernbetjening i lommen. Skal du fjernstyres?.

Klitoris Stimulator

Måske findes der allerede sådan en i skuffen? Hvis ikke, så gør dig selv den tjeneste, at købe en Klitoris Stimulator, den perfekte gave til kæresten, konen eller dig selv. Den summer lidt og derefter opnår hun en fantastisk følelse i kroppen.

Satisfyer er et mærke med et fantastisk godt ry! Den er samtidig i et ganske fornuftigt prisleje, hvor alle kan være med. Nu er det selvfølgelig ikke alle der er udstyret med en klitoris, hører du til den kategori, så se nærmere på det, der hedder en Fleshlight.

Billig sexlegetøj

Billig sexlegetøj? Hvis du er på jagt efter billigt sexlegetøj, så er der måske noget brugbart her? Sexlegetøj skal jo ikke altid være dyrt, bare billigt og godt. Jo billigere jo bedre, jo mere legetøj for pengene. Er budgettet lavt men fantasien høj så er det her du kan starte med nogle småting og relevant tilbehør.

Sjov for få penge, måske en blindfold? God fornøjelse.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

TILBUD
Sinful Body Massager    - Black kr. 14,50,-
Sinful Body Massager - Black

14,50,- pr. stk. (Spar: 15,-)
TILBUD
Sinful Sex Position Terning    - Black kr. 15,80,-
Sinful Sex Position Terning - Black

15,80,- pr. stk. (Spar: 64,-)
TILBUD
Sinful Playful Geisha Kugle    - Black kr. 19,60,-
Sinful Playful Geisha Kugle - Black

19,60,- pr. stk. (Spar: 30,-)

Mangler der noget i skuffen?
Se det store udvalg
så bliver det lidt sjovere.

Aktuelle tilbud

Ja i forlængelse af det billigere, kan vi jo også lige kigge på aktuelle tilbud! Hvem vil ikke gerne spare penge? Hvis der er udsalg, så kan du se det her under. Alt på nedenstående liste er i kategorien sexlegetøj udsalg, det er altså nedsatte vare. Besparelsen vises ikke altid her, men kan ses, ved at klikke på produktet.

Der kan være mange anledninger til sexlegetøj udsalg, enten nye varer på lager, anledninger som forår, efterår, valentinsdag osv, hvor der skal ekstra damp på kedlen. Der er altid en anledning til sexlegetøj, så benyt de gode tilbud – Så bliver det lidt sjovere!

Udsalget kan indeholde noget fra alle kategorier. Det kan f.eks. være Lingeri, Strap On, Blid Bondage, Anal legetøj, Sexmøbler, Bedre Sex, Bøger & Spil og Glidecreme.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

TILBUD
Sinful Groove Glas Dildo    - Clear kr. 186,75,-
Sinful Groove Glas Dildo - Clear

186,75,- pr. stk. (Spar: 63,-)

Bliv ved

Overstående er altså noget de fleste nok kan bruge i skuffen men måske også Blivved servietten, der skulle kunne få ham, til at holde lidt længe!

Hvis man kommer for tidligt, vil man gerne gøre alt, for at holde lidt længere. Her er et par råd fra eksperterne. Start med at tale med din partner om problemet. Virker det fortsat ikke, så er det tid til at snakke med lægen. Men giv Blivved servietten et forsøg.

Den perfekte gave

Det er måske ikke det fulde nævnte sortiment, her over, der egner sig til julegaven, når man sidder ved juletræet. Men en morgengave, en fødselsdagsgave, eller en bare fordi gave. ja hvorfor ikke? Hvis man nu ser noget spændende og inspirerende. Det kunne også være noget Lingeri. Det dækker jo både over trusser, strings, chemiser, babydolls, pluz size, kostumer, strømper og bh-sæt. Og hvis der ikke er andet der kan bruges, så kan man jo pakke sig selv ind. Snakker vi derimod som en 1. december gave fra “nissen” så er året julekalender for voksne måske noget?

Praktisk info

Men der skal også være plads til lidt praktisk info. F.eks. et link til Uge Sex kampagnen i skolerne. Teenage guiden fra Sundhedsstyrelsen. Sex og Samfund der siden der siden 1956 har arbejdet med seksualoplysning og -undervisning. Sidst men ikke mindst, Sexlinien for Unge er en rådgivningsportal om sex, køn og krop for unge mellem 15-25 år.

Annonce: