Den Blå Planet (Danmarks Akvarium)

I dag har jeg haft den fornøjelse at besøge Den Blå Planet, Danmarks Akvarium i Kastrup. I den forbindelse ville jeg lige give dig et godt tip før dit besøg.

Bestil billet hjemmefra

På Den Blå Planets hjemmeside, er det muligt at købe “fast track” billetter. Gør dig selv den tjeneste at købe og printe din billet hjemmefra. Vi landede der inde omkring kl. 10:30 i dag, hvor der var kø helt ned til parkeringspladsen, for at købe billet. Vi havde heldigvis købt hjemmefra og dermed kunne vi gå op til “fast track” køen, (ca. 10 personer) og få scannet vores billet. Meget hurtigere, end at stå og glo i op 30-40 minutter.

Hold jer samlet

Du mister nemt orienteringen i den alternativt konstruerede bygning. Så hold samling på tropperne, så i ikke bliver væk fra hinanden, specielt hvis du er afsted med mindre børn. Den Blå Planet, har ikke gjort sig den ulejlighed at sætte pile i gulvet, så man kan godt blive lidt i tvivl om hvilken vej man skal, for at komme hele vejen rundt.

Benyt dig af dagens program

Hvis du ikke nærlæser alle skilte (Hvilket man ikke gør, når der står 1000 mennesker) så kan man godt gå hele akvariet igennem og føle at det var en hurtig oplevelse, uden for meget kød. Men hvis du evt. benytter dig af de events der er hen over dagen, eks. fodringer, ja så får du ganske enkelt mere ud af dit besøg og mere for dine entré penge.

Der var utroligt mange mennesker der ude i dag, så det er måske værd at overveje om man skulle vente lidt med sit besøg, så man ikke drukner i mennesker 🙂 Men nyt og spændende er det i hvert fald.

Find mere information på deres hjemmeside: DenBlaaPlanet.dk

Du er sikkert sulten når du har kigget på fisk en time eller to, kort tids kørsel fra Den Blå Planet ligger en kinesisk restaurant der hedder “Jin Yuan Restaurant, Kastruplundgade 22, 2770 Kastrup” de laver i hvert fald nogle gode forårsruller og kylling i karry, så tjek det ud.

Den Blå Planet (Danmarks Akvarium)

Annonce:
Flyhjælp.dk

Flyforsinkelse.dk

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?