Du står ved en skillevej

Indeholder reklame via affiliate links for:

Apuls.dk

Hvornår begynder træningen?

“Mit nytårsforsæt er at jeg pr. 1. januar vil løbe 2 km, hver dag og tabe mig 5 kg”

Hvordan gik det med at overholde dit nytårsforsæt? Får du brugt dit abonnement i fitnesscentret, eller kniber det med at komme afsted? Nej det kan være svært at få tid til det hele. i en travl hverdag.

Nej træningen skal ikke begynde en bestemt dato, den skal begynde lige så snart du er klar.

Men hvis du nu havde dit eget private fitnesscenter i stuen eller et ledigt værelse? Ja så kunne du træne, uden at skulle slås med andre om maskinerne og uden at skulle uden for din egen dør. Ja du kan træne og holde øje med børnene samtidig.

Ja bestemt, men nok de færreste der har råd til et helt træningscenter i huset, garagen eller hvad der nu passer.

Hvor skal man starte?

Nej lad os starte i det små. I kategorien Træningsudstyr, finder du udstyr som f.eks. Håndvægte, Hulahopringe, Massagebolde, Pull Up Bar, Rygtræner, Træningselastik, Sjippetov, Slyngetræner, Stepbænk, Vægtskiver, Yogamåtte, Yogaudstyr osv.

I kategorien Træningsmaskiner, finder du udstyr som f.eks. Crosstrainer, Løbebånd, Motionscykel, Spinningcykel, Stepmaskiner osv.

Men du finder også Kosttilskud og Pulsure!

Hvad er opskriften?

Vi har ganske vist madopskrifter her på Vorhjem.dk, men den opskrift vi skal finde her, handler om at finde balancen mellem et sundt og aktiv liv, samt høj livskvalitet og mad. Hvad der passer bedst ind i din hverdag, ved du bedst selv, men undgå for meget tid, med flad bagdel i sofaen eller foran computeren.

Fitness - Form og færre kilo, du står ved en skillevej, du kan fortsætte ligeud, som du plejer eller gå til en af siderne og prøve noget nyt. Tag et aktivt valg.

Du står ved en skillevej, du kan fortsætte ligeud, som du plejer eller gå til en af siderne og prøve noget nyt. Tag et aktivt fitness valg og form en bedre hverdag, med større overskud og mere glæde.

Er du allerede kongen inden for sund mad og har et aktivt liv, så var det måske noget for dig, at springe ud som kostvejleder?

Annonce:
iformsupport.dk