Gel Blasters – Airsoft-våben

Indeholder reklame via affiliate links for:

Handelshusetaulum.dk

Gel Blasters vil du nok finde interessant, hvis du har læst vores artikel omkring Airsoft, så er du nemlig helt opdateret med, hvad det er for en sport.

Her skal du tilgengæld høre om det nyeste legetøj kaldet Gel Blasters, du har garanteret set en reklame på TikTok, nånej fyha, det har du ikke. Men så Instagram eller Facebook? Det er et Airsoft våben, som de er flest, men forskellen ligger i hvad de skyder med. Dette airsoft-våben bruger nemlig små gelkugler som ammunition og har hurtigt vundet popularitet blandt børn og voksne. Helt små børn bør dog ikke lege med dem!

Gel Blasters kaldes også for Jelly gun eller Vandperle Pistol. Kært barn mange navne. Skal i have sjov i haven, så er Gel blasters det i kan satse på at prøve. I modsætning til almindelig Hardball kamp, så gør det ikke specielt ondt at blive ramt af vandperler, frem for de typiske Hardball kugler.

Gel blasters
Foto: © Handelshusetaulum.dk (Med tilladelse fra Handelshuset Aulum)

Hvad skyder Gel Blasters med?

Gel Blasters er et elektrisk våben som skyder med små vandperler. Hvis du blive ramt af en gelball, vil den briste og gå i stykker, helt uden at det gør ondt. Husk dog for en sikkerheds skyld ALTID at have beskyttelse på ansigtet. Gelballs til Gelblasters indeholder 10.000 stk. så der skulle være til et par timers leg.

Hvad er det for nogle perler den skyder med?

Gelballs leveres i små poser alt i alt 10.000 perler pr. pakke. De skal herefter søbes i band, så de vokser i størrelse. Lad dem gerne ligge i en balje vand i 2-4 timer, for at nå en optimal størrelse. Gelballs er lavet af 5% stivelse og 95% vand, de er derfor også nedbrydelige og helt naturlige. Nedbrydningen begynder allerede efter 7-10 timer, hvor efter de næsten forsvinder helt. 

Må mine børn benytte Gel Blasters?

Gel Blasters er ikke legetøj og bør som udgangspunkt bruges af voksne. Men børn fra 12 års alderen, kan benytte Gel Blasters efter kyndig instruktion og under opsyn af voksne.

Skal man bruge beskyttelse?

Selv om Gel Blasters er er relativt miljøvenlige og opløses i vand, skal man som minimum benytte beskyttelsesbriller, da et skud i øjnene eller andre følsomme punkter, kan forårsage mindre skader. Pas på dig selv – Husk beskyttelse til alle!

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Gelballs, Hard, 10.000 stk kr. 89,95,-
Gelballs, Hard, 10.000 stk

89,95,- pr. stk. (Spar: ,-)
Gelblaster Pistol kr. 449,00,-
Gelblaster Pistol

449,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Gelgun AKM, Blå kr. 399,00,-
Gelgun AKM, Blå

399,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Gelgun AKM, Rød kr. 399,00,-
Gelgun AKM, Rød

399,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Måske du også kunne være interesseret i Action Army AAP01?

Annonce:
Suncharter.dk