Genbrugt IT – Spar penge på dit nye udstyr

Indeholder reklame via affiliate links for:

Refurb.eu

Med Coronakrisen lærte vi om forlænget leveringstid på mikrochips, som i øvrigt stadig er en mangelvare. Det betød, at alle vare, ikke bare var på lager som de plejer. Med den grønne fremtid, skal vi til at tænke over vores forbrug. Tiden hvor man blot køber, forbruger og smider ud er slut. Vi skal passe på vores ressourcer.

Køb brugt

Frem for at købe nyt, kan vi købe brugt, endda med garanti og reklamationsret. Det gælder pt. for følgende udstyr: Genbrugte Bærbare, Stationære, Tablets (iPad) og Smartphones (iPhone) m.v.

Vi har i flere år købt brugt tøj, møbler osv. via genbrugsbutikker, markedspladser m.v. men hvorfor stoppe der, når meget andet kan genbruges. Bare fordi du er træt af din computer, mobiltelefon eller tablet, kan den have værdi for en anden. Er det en iPhone eller en iPad du vil sælge, så kan det også ske via Refurb.eu

Find din genbrugte iPhone her

Viser modeller fra Refurb.eu sorteret efter billigste modeller først. Viser kun de 18 billigste iPhones i oversigten, men klik endelige på “Indlæs flere” for at se et større udvalg. Forbehold for udsolgte varer.

Nedenstående priser er angivet uden evt. fragtomkostninger.

GRATIS FRAGT
Pris fra 0,00

Find din nye (brugte) iPad her

Viser modeller fra Refurb.eu sorteret efter billigste modeller først. Viser kun de 18 billigste iPads i oversigten, men klik endelige på “Indlæs flere” for at se et større udvalg. Forbehold for udsolgte varer.

Nedenstående priser er angivet uden evt. fragtomkostninger.

GRATIS FRAGT
Pris fra 0,00

Find din nye (brugte) Bærbare Computer

Lovede til at starte med, at det også var muligt at finde en billig brugt computer, dog er der knas med teknikken, Klik endelige på ind på Refurb.eu for at se det komplette udvalg. Foruden bærbare computere tilbydes stationære computere, samt tilbehør som tastatur, duck, mus, cover, batterier m.v.

Nedenstående priser er angivet uden evt. fragtomkostninger.

GRATIS FRAGT
Pris fra 0,00
Genbrugte Computere, Tablets og Smartphones - Spar mange penge

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?