Hæklet ko

Rito.dk

Hæklet ko – Denne ko er fremstillet ud fra en opskrift, der oprindeligt er til en Zebra, men modereret til at ligne en ko i stedet. Resultatet er da blevet ret godt, med de få ændringer i farver og andre små detaljer. I stedet for sorte og hvide striber, blev den blot ensfarvet med koksgrå næse.

Baggrunden for denne ko er en købt opskrift på Zebraen Elvis.

Garnet til at fremstille koen, fandt vi bl.a. hos Rito.dk og en af de mange andre forhandlere. Det kræver kun farverne Sort, Grå, Koksgrå og Hvid at få hæklet denne ko. Opskriften fandt vi i bogen Hæklet legetøj. Bogen indeholder 22 opskrifter af forskellige dyr, dukker, biler m.v.

Hæklet legetøj - Bog af Maja Hansen
Pris:
199,00  

Læs mere »

Hæklet legetøjaf Maja Hansenindeholder enskøn samling af hæklede tøjdyr og legetøj til både drenge og piger. Bogen indeholder22opskrifter på forskellige dyr, dukker, biler og fly. Der er opskrifter på politibil, raket, robot, fingerdukker, fee

Hæklet legetøj-Maja Hansen-Bog
Pris:
199,95  

Læs mere »

Hæklet legetøj af Maja Hansen er en håndarbejdsbog til, at lære at hækle sove- og legedyr.Maja Hansen er kendt for sine unikke og humoristiske designs, og for sine to tidligere bøger om hæklede dyr; "Hæklede dyr" og "Flere hæklede dyr"

Herunder ses det færdige resultat af koen. Den er da sød? Her sidder den godt fast i sikkerhedsselen før køreturen! Veninden blev glad for gaven!

Hæklet Ko
© Vorhjem.dk – TerkeLit