Har din kat tør pels?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Essentialfoods.dk.

Er katten trist og pelsen tør? Det var pelsen på vores katte, ind til vi fandt en kattemad, som de proppede i sig med glæde. Essential the Jaguar fra Essentialfoods.dk gav på få uger helt glat pels hos begge katte, men det gjorde dem samtidig kræsne.

Du kender det nok selv, har du først fået noget godt, så gider du ikke spise noget mindre godt. På samme måde, så var kattene ikke meget for at spise et serveret alternativ, mens vi ventede på en ny leverance. Og glæden var stor, da de velkendte poser fra Essentialfoods.dk landede i gangen.

Har du ikke prøvet Essential the Jaguar, til din kat, så vil den elske dig for det! Specielt når du nusser den mere, fordi den har dejlig blød pels og det dermed er slut med tør pels. Dette indlæg, skal derfor ses både som en anbefaling fra vores familie, men også en reklame for et godt produkt.

Der er også god mad til andre dyr

Det stopper ikke ved kattene, for Essentialfoods.dk laver også mad til hunde. Der tilbydes hundemad i forskellige kategorier, alt efter vægt, alder og race. Derudover kan man sortere på kastrereret, overvægt, allergi m.v. så menneskets bedste ven får det bedste mad, til sin situation.

Foruden hundemaden, så skal hunden også forkæles engang imellem, med gode godbidder, den kan Essentialfoods.dk også klare. Kategorien Godbidder og lige som hundemaden inddelt i flere kategorier, efter f.eks. vægt, alder og race. Man kan nemt søge i toppen af siden, når man har klikket sig ind under Godbidder.

Kat

Annonce:
Qknives.dk