Blogindlæg

Har du overvejet Fibernet?

Waoo.dk

Internet er noget mange tager for givet, nogle er ligeglade og nogle undersøger mulighederne. Langt de fleste adresser i Danmark har kobber kabler indlagt, fra den gang hvor man brugte fastnet telefoner (bevares, nogle gør stadig) og internet var noget man ringede op til via 56K eller andet modem.

Nyd den nostalgiske lyd af 56K modem:

Vi er heldigvis kommet videre end de gamle modems, de fleste af os har internet med os alle vegne, så længe signalet dækker. Men når vi er der hjemme, så er det meget rart med en stabil forbindelse, specielt hvis man arbejder hjemmefra.

På det nuværende 4G kan man nå hastigheder op til 71 Mbit/s download og 43 Mbit/s upload. Når det er op til, er det fordi det ikke er den hastighed der garanteres, det afhænger nemlig af placering i forhold til masten og lokale forhold som bygninger, beton, skov osv.

Når 5G på et tidspunkt lander, så kan du gange den hastighed med ca. 26, for så er vi oppe omkring 1900 Mbit/s eller 1,9 gigabit i sekundet som den størrelse angives i, men kan din mobil trække det?

Mens vi venter på den nye teknologi, der rammer de største byer først, så kan vi glæde os over at kobber kabler er blevet til fiber. For hvor de gamle kobberkabler er begrænset af hastighed, du kan faktisk får en ok download hastighed på bredbåndsforbindelser i dag, men upload hastigheden er sløv. Skal du bruge forbindelsen til at sende mange filer, uploade eller spille, så glem alt om bredbånd. Her skal der fiber til.

Vi valgte Fibernet fra Waoo

Da vi købte vores hus, var der indlagt bredbånds forbindelse og til alt held, var der også skudt et fiberkabel ind til huset, som dog ikke var tilsluttet. Efter henvendelse til vores lokale fiber udbyder fik vi oprettet et Waoo abonnement.

Hvordan fungerer sådan en fiberforbindelse fra Waoo så? Ja nu har vi haft den et par år og der har faktisk været ret få opkald til kundeservice, da vi tidligere havde Yousee kabel, var der ofte problemer med enten internet eller tv boks. De problemer oplever vi slet ikke hos Waoo. Al teknik kan fejle og der har da også været fejl, men ret få.

Waoo tilbyder fiberbredbånd. Den første måned er til 0 kr. og herefter til en fast pris. Der er tre fiberbredbånd at vælge imellem:

  • Fiber 100/100 Mbit/s – Basis til 299. pr md.
  • Fiber 300/300 Mbit's – Extra til 349. pr. md
  • Fiber 500/500 Mbit's – Full til 449. pr. md.

Waoo har et slogan der hedder: “Internet som det burde være” det er ikke uden grund, da deres kunder 8 år i træk, har kåret Waoo som Danmarks bedste internet. Og de ligger i top, når det kommer til kundeloyalitet og produktkvalitet.

Læs mere om Waoo og se om du kan få Fibernet her

Beslægtet indhold