Blomsterløg – Det er nu de er billige!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Plantetorvet.dk

Blomsterløg er billlige netop nu. Vinteren er på vej og det betyder at planteskolerne skal have ryddet op på deres lager. For dig betyder det besparelser, flere steder reklameres der med 50% rabat på sommerblomster eller 50% rabat på blomsterløg, det er et attraktivt tilbud, da en stor besparelse giver flere penge til andre sjove ting.

Hvilke blomster skal man vælge?

Påskeliljer, Tulipaner og Anemoner er alle yndige blomster, som pynter i de fleste haver. Vi nærmer os deadline for plantning af forårs løg, så det er nu du skal handle og få plantet inden jorden fryser til. Når det er gjort, så vil planterne arbejde i jorden til temperaturen kommer under 5 grader. Her går de i dvale og fortsætter til temperaturen igen er over 5 grader.

Blomsterløg

Find dine blomsterløg her hos Plantetorvet.dk!

En anden mulighed er krukker! Gider du ikke fjerne ukrudt mellem planterne, så er krukker en mere overkommelig opgave. Der findes en masse planter, som kan pynte i vintersæsonen og som er velegnet til at plante i krukker, det primære farvetema er grønt, men der er også røde og gule nuancer imellem. Udvalget er meget alsidigt med 55 forskellige varianter, skulle der nok være noget, som pynter i dine krukker! Find planter til dine vinterkrukker her!

Herunder kan du få lidt inspiration til egen have. Denne video viser hvordan du lægge blomsterløg korrekt. Hvad du skal være opmærksom på, i forhold til jordbunden, afstand mellem planter og ikke mindst, hvordan du planter dine blomsterlæg på den nemmeste måde.


Video: Plantetorvet.dk

Ikke alle planter kan tåle det danske vintervejr, det kan derfor være nødvendigt med vinterbeskyttelse, så planterne ikke fryser. Vinterbeskyttelsen findes i flere varianter, f.eks. en variant som kan pakke planten ind mod de kolde vinde og en anden variant, som udover at pakke planten ind, også beskytter planten mod salt, hvis den står i nærheden af et område der saltes i vintersæsonen. Læs mere om mulighederne for vinterbeskyttelse her.


Video: Plantetorvet.dk

Annonce: