Hus & Have Service

Indeholder reklame via affiliate links for:

3Byggetilbud.dk

Leder du efter hus & have service? Nogle ting, skal man blot overlade til de professionelle, så der er mere tid til at slappe af, med de 10 tommelfingre.

Ja opgaver er der nok af! Hvad er din opgave?

Det kan være opgaver som Vinduespudsning, Håndværkerrengøring, havearbejde udført af en Anlægsgartner, Brolæggeren kan klare en ny indkørsel eller flise terrasse. Tømreren kan klare montering af en ny træterrasse. Hvad med installation af robotplæneklipper, stubfræsning, træfældning, beskæring af træer, nedgravning af trampolin, beskæring af hæk, opsætning af hegn, plantning af hæk eller haveservice på abonnement.

Her er tale om en landsdækkende service!

Etablering af ny have

Skal du have etableret en helt ny have, f.eks. i forbindelse med nybyggeri? Så er du kommet til rette sted. Skal du f.eks. have anlagt en helt ny græsplæne, sået græs, lagt rullegræs eller lavet et sportsanlæg eller legeplads med hybridgræs, så er det også en service som kan udføres. Hækken kan graves ned i samme ombæring. Få et samlet tilbud, på hele din opgave.

Hvad koster det?

Det er helt op til dig – Kommer an på hvad du vil have lavet og hvor meget du skal have lavet. Nogle ting er mere omfattende en andre. Foruden en lang række hus & have services, kan du købe både hækplanter, fliser, trampoliner osv. på siden. Ønsker du arbejdet udført, tilvælger du blot den service på produktet.

Græsplæne