Jul, Julegaver og hygge, Ja jul det cool!

forhandlere af juleting

I vores hjem elsker vi jul! Det er en årstid, hvor der er julelys i børnene øjne og folk har lidt bedre humør end resten af året. Denne side har vi dedikeret din december måneds højtid. Julen, vi skal kigge på emner som jul, julegaver og hygge.

Men på trods af hygge, så kan jul også være stresset, hvilen gave skal man købe? hvilken rødkål?, hvilken and? og hvor skal vi holde jul i år? I sidste øjeblik skal vi finde et juletræ, det koster tid, men giver samtidig frisk luft, hvis det hentes på landet, lidt hurtigere, hvis det hentes på torvet, men er det så det pæneste?

Lige præcis juletræet er der en nem løsning på, vi har nemlig skrevet en artikel omkring online bestilling af juletræer. Det store spørgsmål er nu om man kan regne med kvaliteten og er det et pænt træ man modtager? Ja den forhandler vi har fundet, har over 6000 anmeldelser og 90% har haft en god eller fremragende oplevelse.

Se udvalget af juletræer her

Nu er der styr på juletræet, så mangler vi bare pynten, et juletræ uden pynt er pænt grønt, men leverer ikke den fulde hyggelige oplevelse.

Alle ved at rødkål og krisbærsauce kan svine en pæn dug, specielt hvis der er små børn med ved bordet. Hvorfor ikke erstatte stof dugen med en voksdug? Det er nemlig muligt at få en jule voksdug i flere forskellige designs. Længden vælger du selv, skal den være 2,4,6,8 eller 10 meter lang? Juleduge.dk har et flot udvalg.

Læs mere om jule-voksduge her

Det var så dugen, en juleaften er ved at tage form. Hvad skal du selv have på? Skal det være en sort kjole eller jakkesæt? altså i skal jo ikke til begravelse. Har du overvejet en julesweaters? Sådan en god varmen en, til de kolde vinterdage, men med et hyggeligt eller pænt julemotiv på? Sådan en kan man faktisk få for ganske få penge. Vi har fundet en hjemmeside, som ikke sælger andet end jule sweaters, de fås både til mænd, kvinder og børn.

Læs mere om Jule sweaters her

Det var Juletræet, det var juledugen, det var julesweaters, så har vi noget at kigge på, men det stopper ikke der, julepynt skal der til. Lad os se om vi ikke kan finde noget godt.

Vi kommer ikke uden om en af julens sange, fra MC Einar – Jul Det' Cool,
det er en klassiker i radioen hver år og kan høres her under.

Når hjemmet skal pyntes op, findes der en masse juleting man kan bruge.

Glem ej julegaverne! For nogle kan det være svært at levere en ønskeseddel og så må man jo ty til alternativer. Et godt bud på sådan et alternativ kunne være hjemmesiden Coolstuff.dk. De har nemlig en masse sjove gadgets og andre skøre ting, som kan give en underholdende juleaften. Er ønske listerne derimod lange, så er det da stedet, hvor du finder mandelgaven.

Find den sjove mandelgave her