Årets julekalender (For voksne)

Indeholder reklame via affiliate links for:

Secretly.dk og Sinful.dk

Skal det være en frisk jul i år?

Julekalender eller spare jul? Tøv ikke med at købe denne julekalender til din partner, så bliver julen lidt sjovere!

Julekalenderen er fuld af 24 overraskelser og inklusiv inspirationshæfte med guides til dagens overraskelse. Et sikkert hit hos manden eller kvinden! Der er noget for enhver smag, noget for den ene og noget for den anden. Du kan som noget nyt i år også vælge en adventskalender.

Indholdet er hemmeligt, men tidligere år, har man ifølge beskrivelserne både kunne finde f.eks. dildoer og håndjern bag lågerne. I det medfølgende hæfte er der inspiration til hver af de 24 overraskelser, som sikrer korrekt brug og vejledning.

Er det noget for dig?

Er en fræk julekalender noget for dig? Ja den er for alle, både nybegynderen, den erfarne og de øvede. Alle kan få glæde at nyt legetøj og det er en perfekt introduktion til sexlegetøj, hvis det ikke er prøvet før.

Ifølge Sinful.dk, så er deres Premium julekalender fyldt med gode sager, til en værdi af 4.400,- kroner. så det er et godt bytte i forhold til den annoncerede pris. Så kan både nissemanden og nissepigen blive varmet op.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Inspiration i hverdagen

Man kan selvfølgelig også få mange andre julekalendere, med chokolade, lakrids, vingummi eller andet. Men det unikke med overstående julekalendere, er at der er lidt mere spænding og fysisk aktivitet over en fræk julekalender.

Julekalender med muligheder

Hvad med resten af året?

Hvad er mere hyggeligt end et brætspil? Med et erotisk spil, kan du spille hele natten lang.

Tid til et spil?

Der er f.eks. Monogamy, det testvindende erotiske brætspil du må eje. Eller hvad med Bedroom Battle eller Truth or Dare? 69 spørgsmål og 69 udfordringer? Er du frisk på et spil? Erotiske spil kan være kilder til ny inspiration og samtidig være en spændende måde, hvorpå i kan udforske hinanden. Skab nærhed og genopdage hinanden med et erotisk spil. En masse sjove lege kan nu begynde. Hvilket spil skal i prøve?

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

TILBUD
Dig & Mig - Erotisk Spil kr. 75,00,-
Dig & Mig - Erotisk Spil

75,00,- pr. stk. (Spar: 74,-)
baseks Date Night Spil kr. 79,00,-
baseks Date Night Spil

79,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Indlæs flere

Annonce:
Sexhunt.dk - Danmarks frækkeste sexdating