Kniber det med Wifi forbindelsen

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

Computersalg.dk.

Du kender det nok. Det modem du har fået fra din internetudbyder er noget skrammel. Det er typisk placeret i den ene ende af huset, mens du ofte sidder i den anden ende. Kan det række? måske lidt, måske ikke.

Der er hjælp at hente og det kan der være behov for, når man som os, bor i et vinkelhus. Der skal opsættes en Wifi Forstærker. Det kan være en ekstra router eller det kan være en såkaldt Wifi-rækkeviddeforlænger eller Wifi range extender..

Vi har derfor undersøgt sagen og der er to modeller der går igen.

NETGEAR – Nighthawk EX7300

Nighthawk er efter sigende en topmodel der giver kvalitet for pengene. Men stor rækkevidde opnår man et rigtig godt resultat. Læs mere

TP-Link – TL-WA850RE

TP-Link tilbyder her en lavpris model, der på trods af prisen yder en ganske fin dækning til husbehov. En af fordelene er at den husker opsætninger. Så man kan forsøge sig frem, mellem forskellige stikkontakter. Op til 300 Mbit forbindelse. Læs mere

Hvad skal man så vælge?

Det afhænger af behov. Skal man have en driftssikker netværksløsning, så er NETGEARs Nighthawk et godt valg. Er det til boligen der hjemme, kan TP-Link løse opgaven, afhængigt at huset størrelse og opbygning.

Annonce:
Oplevelsesgaver.dk