Spring til indhold

Køb det rigtige værktøj

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

10-4.dk

En hver mand med respekt for sig selv, som ejer et hus, har et værksted. I det værksted, skal der være et udvalg af værktøj til at kunne vedligeholde huset. Her vil man ofte finde elværktøj som skruemaskiner, slagboremaskiner og måske en rundsav.

Alt sammen rare ting at have, når der skal hænges lamper, paneler og billeder op. F.eks. når man renoverer et hus, så skal man bruge en lang række værktøjer, for at gøre arbejdet så nemt, som muligt, for sig selv.

Det kan være du skal bruge en boremaskine, hvis du skal lave huller, du kan få brug for en skruemaskine, hvis du skruer dit træ fast, nogen vælger at bruge sømpistol i stedet. Det kan være rart med en rundsav, når lægterne skal skæres til, ellers kan du blive træt i armen af at save. Skal du sætte noget fast i murværk, eks, hvis du bygger halvtag, op imod en væg. Så er en slagboremaskine en god idé. Har du en skorsten du skal skære hul til, så kan en stiksav være nyttig, den kan også bruges til at tilskære eksempelvis ståltagplader.

Vi har samlet en oversigt over alt det elværktøj du kan få behov for i dit projekt. Vorhjem.dk henviser dig til nærmeste leverandør. Husk at værktøj altid er en god gave til Gør-Det-Selv folket, både mænd og kvinder. Når man kigger på Elværktøj så er der mange mærker at vælge imellem. Bosch er nok den typiske gør-det-selv mands foretrukne værktøj, Bosch leverer jo både vaskemaskiner og andre herlige ting. Tysk kvalitet, men samtidig i den billige ende af pris skalaen.

Bosch Skruemaskine

Se hele udvalget af Bosch Elværktøj © 10-4.dk

Så kan man gå op i det der hedder Hitachi, som også har et bredt udvalg af elværktøj. Hitachi er et japansk bramd. Grundlagt i 1910 og i dag en af verdens største virksomheder. Produktsortimenter spænder lige fra robotter til forbrugerelektronik. Deres Elværktøj ses ofte i byggemarkederne og i private hjem.

Hitachi Skruemaskine

Se hele udvalget af Hitachi Elværktøj © 10-4.dk

Eller man kan gøre lige som mange håndværkere gør, man kan sværge til Dewalt. Du har sikkert set det gule værktøj, som findes i stort set alle håndværker biler. Og det er ikke uden grund, det er nemlig fantastisk stabilt værktøj. Dewalt har et sortiment der understøtter alle behov.

Dewalt Skruemaskine

Se hele udvalget af Dewalt Elværktøj © 10-4.dk

Der er fordele og ulemper ved alle mærker! En hånværker vil som regel sværge til enten Dewalt eller en blå Boceh. Hvad er så forskellen på blå og grøn Bosch værktøj? Grøn er målrettet Gør-Det-Selv, mens Blå er målrettet håndværkeren, de blå produkter er lidt dyrere, men er også bygget til at kunne klare mere. Lidt firkantet, kan man sige den grønne er lavet af plastik og den blå er lavet af metal. Uanset hvilken farve du vælger, så kan de begge fungere fint til hjemmebrug, men vil du have et stykke kvalitets værktøj, så er det blå stue. Dette er naturligvis kun et lille udpluk af hvad der findes af Elværktøj på markedet.

En stor forhandler som f.eks. 10-4.dk har et kæmpe udvalg og kører løbende forskellige tilbud på Elværktøj og diverse andre varer til hus og have.

Håndværkerens værktøj

Her gik man og troede at Dewalt var det hotte inden for håndværktøj. Det er det til dels også, dog med få rettelser. Jeg var forbi en af mine venner den anden dag, han er tømrer, og har derfor et godt kendskab til værktøj. Studerede lige hans samling og konstaterede at der var Bosch produkter i mellem. Hvad dælen? Troede Dewalt var det hotte? Ja, de laver de bedste skruemaskiner, men stiksaven det skulle være Bosch! Her skal jeg så lige sige at Bosch kører med to modeller, kend den på farven. Den grønne serie er målrettet private, den blå serie er målrettet håndværkere. De blå maskiner er således kraftigere og mere til professionelt brug. Så når du kigger efter Elværktøj, så er det Dewalt (Reklamelink) hvis du skal bruge en skruemaskine og Bosch (Blå) hvis du skal bruge noget andet Elværktøj.