Kondomer

Indeholder reklame via affiliate links for:

Sinful.dk, Altertystys.dk, Secretly.dk, Sexshop.dk

Hvad er kondomer?

Ja kondomer, præservativ, gummi, kært barn mange navne. De så pinlige at købe i butikken! Det synes de fleste i hvert fald. Men så er det jo heldigt, at der er et kæmpe onlinesalg af kondomer, som både tilbyder et større udvalg og hvor man samtidig kan være anonym nede i pakkeboksen eller pakkeshoppen, da der ikke står “KONDOMER” på papkassen. Men hvad er kondomer egentlig? Kondomer er nok bedst beskrevet som et langt hylster, der oftest er lavet af tyndt naturgummi eller naturlatex. Kondomer er mandens eneste sikre præventionsmetode!

Hvorfor bruge kondom?

Jo, kondomer er en nem og billig måde at beskytte dig selv og din partner på. Det er ikke mindst et billigt alternativ, til andre muligheder for prævention. Kondomer beskytter både mod graviditet og sygdomme, der smitter ved seksuel kontakt. Brug derfor kondom og spar penge. Du kan nemt betale op mod 1.000 kr. for en P-stav eller glemme at tage en p-pille. En pakke kondomer med 8-10 stk. koster typisk mellem 70 og 150 kr. afhængigt af model. Så skal man blot påføre regnfrakken. Du opnår 97% beskyttelse mod graviditet og du får den eneste sikring, der findes, mod seksuelt overførte sygdomme. Kondomer er godt at have med på date eller til en frisk aften i byen. Ingen gider have f.eks. klamydia, syfilis, herpes, gonoré, kønsvorter (hpv) eller hiv, med hjem, fra en god aften.

Hvem bruger kondom?

Alle mænd kan bruge kondom og der er ingen grund til at undlade at bruge det. Kondomet bruges i alle tilfælde af penetration.

Størrelsen er vigtig, altså på kondomet.

Kondomer findes i forskellige størrelser, køber du et for lille kondom, kan det i værste fald springe. Køber du et for stort kondom, kan det glide af og så ryger beskyttelsen mod graviditet og sygdom. De findes typisk i størrelserne Small, Medium eller Extra-large. Det handler om bredden (diameteren), længden er mindre vigtig. Langt de fleste passer i en medium, der har en diameter på 52-53 mm og en længde på 18-19 cm, men prøv at måle efter, eller køb et par forskellige størrelser, så er du beredt. Det må ikke sidde løst og det må ikke sidde stramt. Det skal ikke være ubehageligt. Hvis du har en printer og en saks, kan du finde et målebånd her. Men har du hverken printer eller saks, har du garanteret en lineal, du kan holde under kalorius, en glad aften.

Hvilken type kondom?

Nu har vi styr på størrelsen, så skal vi beslutte om det skal være tynde kondomer, latexfri kondomer, veganske kondomer, kondomer med glidecreme, kondomer med bedøvende effekt, eller ekstra kraftige. Ja, og så er der jo faktisk også kondomer med smag. Køb kvalutet, vælg et med reservoir (smalt stykke i spidsen), der gør det mindre sandsynligt at kondomet springer. Hvis vi kigger på annerkendte mærker, du også kan finde på dit lokale apotek, så er det Durex, Plan, Rfsu og Protex. Men ud over dem findes der mange forskellige, i forskellige prisklasser. Se et kæmpe udvalg, her under.

Montering af kondom

Du starter med at åbne pakken, inden du begynder at rulle det på, kontroller at det vender rigtigt. Det gør du ved at rulle det en smule ud. Hvis det danner et hylster, er du på rette vej. Hold forhuden tilbage, mens du ruller kondomet på, der må ikke være luft i kondomet, da det så kan risikere at revne.

Husk at bruge vandbaseret glidecreme, da det er det bedste og sikreste valg. Oliebaseret glidecreme opløser gummi og kan få kondomet til at springe.

Banan med kondom

Afmontering af kondom

Du må aldrig genbruge kondomer! Træk penis ud, så straks efter udløsning, da en slap penis kan resultere i at kondomet glider af. Bind en knude på det burgte kondomet og smid det i skraldespanden.

Tillykke, håber det har været en dejlig omgang. Hvis alt er gået som planlagt, så er kondomet helt, ligger i skraldespanden og det har været godt. I har opnået 97% sikkerhed, mod uønsket graviditet. Og har beskyttet jer, mod kønssygdomme.

Lad os så, se på udvalget.

Der er over 250 muligheder i nedenstående oversigt. Så indlæs flere, i bunden, hvis du ikke finder det rigtige, i første omgang.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Durex Feel Thin Kondomer - 10 Stk. kr. 69,00,-
Durex Feel Thin Kondomer - 10 Stk.

69,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Durex Intense Kondomer - 8 Stk. kr. 125,00,-
Durex Intense Kondomer - 8 Stk.

125,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
TILBUD
Durex Intense Kondomer 12 stk      - Clear kr. 211,65,-
Durex Intense Kondomer 12 stk - Clear

211,65,- pr. stk. (Spar: 38,-)
Durex Intense Kondomer 8 stk      - Klar kr. 129,00,-
Durex Intense Kondomer 8 stk - Klar

129,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Durex Kondomer XXL - 8 Stk kr. 149,00,-
Durex Kondomer XXL - 8 Stk

149,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Gode grunde til at købe online

Når du køber kondomer online, tilbydes du typisk et meget større udvalg, end det du finder i den gennemsnitlige kiosk, købmand eller supermarked. Når du handler online er det nemt, diskret og sikkert, da du kan bestille til ønsket sted. Ofte er kondomer billigere online, da netbutikkerne køber større ind. Hvis du ikke fandt det du søgte i overstående produktoversigt, så findes det helt sikkert her hos: Sinful.dk, Altertystys.dk, Altertystys.dk, Secretly.dk eller Sexshop.dk.

Kondomer

Glidecreme får det hele til at glide

Glidecreme får det hele til at glide som på glatis. Glidecreme er vigtigt at huske både i forbindelse med brug af f.eks. dildoer og andet sexlegetøj. Men det kan faktisk også modvirke at kondomet springer i tilfælde af tørhed. Husk at vælge en vandbaseret creme for det bedste resultat. Andre typer glidecreme kan nemlig ødelægge kondomet.

Har du glemt at købe glidecreme? Det kan måske være fristende at se om husholdningen kan byde på nogle alternativer! Det første du tænker på er måske vaseline, men nej, bare stop der. Vaseline kaldes nemlig også for petrolatum, og er fremstillet af rester fra råoliedistillation. Kokosolie, babyolie og madolie er heller ikke noget, du skal udsætte dig selv for. Så hellere et smut forbi nærmeste købmand eller du kan også købe et lille lager, her under.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Eros Glidecreme 2ml - 10 stk kr. 29,00,-
Eros Glidecreme 2ml - 10 stk

29,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
MAI Glidecreme m/Feromoner kr. 32,00,-
MAI Glidecreme m/Feromoner

32,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
AQUAglide Glidecreme kr. 36,00,-
AQUAglide Glidecreme

36,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
TILBUD
BTB Anal Relax Glidecreme kr. 42,00,-
BTB Anal Relax Glidecreme

42,00,- pr. stk. (Spar: 14,-)
TILBUD
BTB Glidecreme prikkende effekt kr. 42,00,-
BTB Glidecreme prikkende effekt

42,00,- pr. stk. (Spar: 14,-)

Annonce:
Sexhunt.dk - Danmarks frækkeste sexdating