Kuldebroer? Tid til termografering

Indeholder reklame via affiliate links for:

3byggetilbud.dk.

Kuldebroer er noget skidt! En Kuldebro kan nemlig medføre træk, skimmelsvamp og en højere varmeregning. Det gælder derfor om at undgå Kuldebroer, så godt det nu er muligt. Vinteren er på vej, så vi rammer nu en årstid, hvor varmetabet er størst. Det er derfor afgørende at få det stoppet, til glæde for pengepungen.

Hvordan undgår man kuldebroer?

En kuldebro opstår hvor isoleringen er mindre end det omgivende område, det kan typisk mærkes ved at området er køligere end den øvrige væg. Står det helt tosset til, så dannes der kondens på overfladen, hvilket giver sorte streger, når støv og skidt sætter sig fast. Det er en blanding der giver gode vækst betingelser for skimmelsvamp.
Har du ikke isoleret nok eller er ydervæg i kontakt med den indre væg, ja så kan problemet opstå.

Termografi viser kundebroer

Hvordan finder man kuldebroer?

Via en termografisk undersøgelse, en form for digital temperaturmåler, kan man afsløre henholdsvis en varm og en kold væg. Her vil det også være tydeligt om huset har fået en hulmursisolering. Termografi afslører således de kolde områder, hvor kuldebroerne er opstået. Kolde områder vil på skærmen fremstå som blå, mens de varme områder vil være røde. Det er muligt at købe Termografen til privat brug, men det kræver uddannelse at tolke dens afløsning. Det er derfor ikke for amatører at foretage målingen, selv om det ser nemt ud. Det gælder nemlig om at lokalisering kuldebroen og afhjælpe problemet på den bedste måde. Kuldebroer kan opstå på alle husets falder, gulv, loft og væg.

Termografi

Få professionel hjælp til problemet

Find ud a, præcis hvor varmen forsvinder hen og ikke mindst hvorfra – få 3 uforpligtende tilbud på termografering og nedsæt varmetabet samt varmeregningen i din bolig. Bestil uforpligtende tilbud, hos 3byggetilbud.dk. Jo før du får en måling fra en energikonsulent, jo før kan du nedsætte varmeforbruget og højne husets sundhed.

Hulmursisolering vil kunne mindske varmetabet

Annonce:

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?