Led- og muskelbeskyttelse

Silverhunters.dk

Som husejer kan man hurtigt arbejde sig øm, når hus og have skal passes. Det er ikke nogen hemmelighed, at man kan være øm i et par dage, før man er Back on Track hvis man giver den gas og får klaret en masse på den halve tid. Vi søgte derfor nettet tyndt efter den smarteste lindring. Her fandt vi en webshop ved navn Silverhunters.dk. Navnet kunne antyde at siden henvender sig til sølv jægere, men sådan forholder det sig ikke!

Silverhunters.dk forhandler nemlig en masse varer, fra det kendte mærke Back on Track. Back on Track fremstiller ledbeskyttelse og muskelbeskyttelse målrette mod mennesker, heste og hunde. Efter at have læst lidt om hvad Back on Track står for, fandt vi ud af at produkterne reflekterer kropsvarmen, som derved mindsker muskel spændinger og øger blodcirkulationen. De ting til sammen gør at man kommer sig hurtigere.

Denne langærmede trøje fra Back on Track, er specielt ideel ved smerte og ubehag i den øverste del af ryg og skuldre. Efter at have arbejdet hele weekenden i det fri, måtte det prøves.

Vi har endnu ikke anskaffet os en hund, men vi bemærkede at Silverhunters.dk har en masse udstyr til hunde, der er både hundetæpper, hundepuder, halsbånd, dækken m.v. Vil du være god ved hesten så kan Silverhunters.dk levere samme gode kvalitet af ridehandsker, stalddækkener, sadelunderlag i flere farver, rygvarmere og gamacher til både for- og bagben m.v.

Silverhunters.dk har godt nok hverken e-mærke eller trustpilot. Men vi fandt en Facebook side med over 100 likes og et par gode anmeldelser. Her fandt vi også links til aktuelle tilbud og tilmeldte os nyhedsbrevet, så vi ikke går glip af noget. Da vi gik til betaling kunne vi betale med Dankort, så sikkerheden på silverhunters.dk er i top. Kundeservice svarer hurtigt og skulle man være det mindst i tvivl om noget, kan webshoppen med Back on Track kontaktes pr. telefon.

Her et link til Back on Track udstyr til din hund.
Her et link til Back on Track udstyr til din hest.
Her et link til Back on Track udstyr til dig selv.