Legehus i haven

Hushaven.dk + Coop.dk + Only4kids.dk

Foråret nærmer sig og vi overvejer et legehus i haven. Vi har været en tur i byggemarkedet ja faktisk også i Bilka og se hvad de kunne byde på. Men vi fandt en langt federe udvalg online.

Det udvalg vil vi lige dele med jer her, men først lidt om de overvejelser vi har gjort os. For ingen tvivl om at et billigt legehus ville være fantastisk. Men vi vil på forhånd udelukke et af plastik. Hvorfor? Dem vi har set taber farven og er intet værd efter få år. Det legehus vi ønsker skal holde i mange år, så vi går efter et legehus i træ.

Selv i træ er der faldgrupper. For billigt trykimprægneret træ holder sjældent uden utallige reparationer. Så her må man sige at pris og kvalitet hænger sammen. Mange legehuse er lavet af fyr- eller grantræ, som er et billigt materiale der dog fungerer fint. Men skal det være et lidt bedre hus, så kan man kigge efter f.eks. Cedertræ, der er mere holdbart, har vi fået oplyst.

Legehuse fra Hushaven.dk

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Overstående huse er lidt dyrere end dem man typisk ser i tilbuds aviserne. Man må derfor antage at kvaliteten er bedre end de billigere modeller.

Legehus fra Coop.dk

I overstående har et par enkelte plastik huse sneget sig igennem filtret. Det er et fint alternativt til et lavt budget. Men vi holder os stadig til træ. Bemærk at nogle af husene har ret lav dør. Det kan derfor være nødvendigt at bukke sig ned, for at komme ind, hvis barnet er højt. Vi anbefaler en høj dør, hvis mor, far eller bedsteforældre skal ind i huset.

Legehus fra Only4kids.dk

Jungle Gym Club Legetårn Komplet inkl. Træpakke
Pris:
3.399,00  

Læs mere »

Club er en kompakt struktur som har et trætag med hældning og en sandkasse i jordhøjde. Dette legehus er perfekt til masser af eventyr og har en rutsjebane, der fungerer som udgang fra siden. Man kommer ind i klubhuset ad den fastmonterede stige, der føre

Jungle Gym Legehus Komplet inkl. træpakke
Pris:
3.599,00  

Læs mere »

Jungle Playhouse er et legehus i træ og første trin i den enestående 'Grow with me!'-proces, som forbedrer evnen til at stimulere fantasien hos små børn. Dette gør Jungle Playhouse ideelt til børn der endnu ikke er klar til de mere avancerede legeredskabe

Jungle Gym Legehus Modul 150cm komplet inkl. træpakke
Pris:
2.499,00  

Læs mere »

Dette flotte Jungle Gym Playhouse appellerer til børnenes fantasi og sætter rammen for sjov udendørs leg. Både vindue og døre har flotte, blå skodder der kan åbnes og lukkes. Materialerne er robuste og modstandsdygtige overfor vind og vejr. Bemærk at

Jungle Gym Tog Modul Komplet inkl. træpakke
Pris:
3.899,00  

Læs mere »

Kravl op og via lokomotivets tunnel og find passagersædet. I dette modul bliver barnets vildeste drømme til virkelighed. De seks hjul, styretøj og kridttavle gør legehuset i træ til en spændende oplevelse igen og igen.

KidKraft Highline Retreat Udendørs Legehus i træ
Pris:
4.289,00  

Læs mere »

Op, ned og rundt. Børnene vil elske alsidigheden af KidKraft Highline Retreat træ legehuset. Det er en unik kombination af et legehus og aktivitetssæt i et. Et hævet legehus med et ekspansivt dæk er højdepunktet i dette bedårende sæt.

Nordic Play Legehus Blå/hvid malet 143x126x142 cm
Pris:
4.299,00  

Læs mere »

NORDIC PLAY legehus fuldmalet i blå/hvide nuancer i god kvalitet I 10 mm fyrretræ. med skæve døre og vinduer. Døren har magnetlås. inkl. gulv og skorsten. Kommer delsamlet i sektioner, hvilket giver nem og hurtig samling af legehuset. Kan anvendes både in

Nordic Play Legehus med Veranda Rød/hvid malet 130x140x150 cm
Pris:
4.799,00  

Læs mere »

NORDIC PLAY legehus fuldmalet i hvide/røde nuancer i god kvalitet i 10 mm fyrretræ. med skæve døre og vinduer. Døren har magnetlås. inkl. gulv, postkasse og altankasse. Kommer delsamlet i sektioner, hvilket giver nem og hurtig samling af legehuset. Kan an

I overstående har vi et par gengangere, men også en masse nye legehuse, som er udvidet, nogle med sandkasse og andre med rutschebane. Udvalget er derfor stort og mulighederne mange. Vi har læst at legehuse først anbefales fra 3 år, så måske vi skal vente et år endnu, før vi sætter et ekstra hus op på grunden. Men flere modeller har tænkt på sikkerheden, da fingre ikke kan komme i klemme i vinduer og døre. Så tjek lige beskrivelsen, inden du bestiller.

Fælles for alle legehuse er at de skal placeres på en plan overflade. Overvej evt. en plan flade med et stødabsorberende underlag, som f.eks. 50 cm. Træflis, Groft sad, Fint grus eller Træspåner. Undgå asfalt, grus, beton eller andre hårde underlag, der kan føre til personskade. Husk at der altis bør være en voksen i nærheden, når børnene leget. Der bør være 2 meter fri, på hver side af legeområdet.

Til slut er det blot at samle og overrække nøglerne til det nye legehus!