Gosh – Se lige her!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Goshcopenhagen.dk

Enhver kvinde med respekt for sig selv, har stiftet bekendtskab med makeup som eyeliner, mascara, øjenskygge og lipgloss, for lige at nævne et par forskellige ting. Hvem har ikke hørt om de kendte mærker, man altid forfalder til, som oven i købet eksporteres fra udlandet til Danmark?

Dansk makeup

Vi er jo faktisk selvforsynende på det punkt. Gosh ja, det er jo helt dansk! Gosh Copenhagen, holder til lidt nord/vest for København og har i over 75 år, produceret kosmetik på dansk grund. Hvor mange kosmetik virksomheder med hovedkontor og fabrik i Danmark kan du komme i tanke om? Med produktion på egen fabrik, så er det jo en god dansk historie om at ikke alt i den branche kommer fra Paris eller andre internationale steder.

Vegansk?

Jamen makeup, er det ikke sådan noget med parfume? Jo de har også dufte men hør så lige her. De har mere at være stolte af end parfume. Fremadrettet udvikler Gosh Copenhagen udelukkende veganske kosmetikprodukter. Dermed kan du være sikker på at der f.eks. ikke er bivoks, honning eller karmin i din lip balm. En anden bonus er at 82% af deres kosmetik er uden parfume.

Allergi?

Lider du af allergi? Så er Gosh Copenhagen også vær at undersøge. De er nemlig begyndt at allergicertificere deres produkter, så kig efter “AllergyCertified” hvis du vil være på den sikre side.

Makeup til fornuftige priser

Høj kvalitet, til fornuftige priser! Gosh Copenhagen er ganske simpelt til at betale. Du slipper for dyr branding, import til Danmark, kendte mærkevarer og alt det der kan forhøje prisen. Vi har hørt fra en makeup artist, at specielt øjenskygger i de naturlige sandfarver er gode samt deres Eye liner. Vi har desværre ikke haft mulighed for at prøve det fulde sortiment endnu, men med 3 kvinder i huset, så er det nok kun et spørgsmål om tid 🙂

Måske har Gosh endda noget sminke, der kan bruges til Halloween?

Makeup

Annonce: