Massagepistol mod ømme muskler?

Indeholder reklame via affiliate links for:

Apuls.dk, Proshop.dk og AbilicaOnline.dk

Den ser lidt sjov ud, men har du ømme muskler, så har vi hørt fra et par stykket at de virker ganske glimrende. Denne Massagepistol, Massage Gun eller Massage pistol, kært barn mange navne, giver dig en perfekt og behagelig massageoplevelse.

Massagepistolen findes i flere forskellige udgaver og kvaliteter. Ved nogle modeller medfølger forskellige hoveder til Massagepistolen. En Massagepistol er velegnet hjemme i privaten og til de sportsinteresserede. Kan indstilles på flere forskellige hastigheder, afhængigt at hvad man ønsker. Kan betjenes af dig selv, eller en hjælper. Fås i flere farver.

Som en lille bonus info, så har vi set den været brugt til andet end massage, nemlig rengøring af bilmåtter. Ja den er god nok. Massagepistolen ryster måtten, hvilket frigiver en masse små sandkorn, som støvsugeren så kan tage sig af. Vi har ikke selv afprøvet metoden, kun set en video om det.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

ASG Massage Gun kr. 397,00,-
ASG Massage Gun

397,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
TILBUD
Gymstick Fascia Gun Massagepistol kr. 566,00,-
Gymstick Fascia Gun Massagepistol

566,00,- pr. stk. (Spar: 34,-)
TILBUD
Odin Mini Massagepistol kr. 599,00,-
Odin Mini Massagepistol

599,00,- pr. stk. (Spar: 1400,-)
Tunturi Massage Pistol Mini kr. 660,00,-
Tunturi Massage Pistol Mini

660,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
TILBUD
Odin Plus Massagepistol kr. 689,00,-
Odin Plus Massagepistol

689,00,- pr. stk. (Spar: 2310,-)
Xiaomi Massage Gun kr. 810,00,-
Xiaomi Massage Gun

810,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Gymstick Massage Gun Massagepistol kr. 900,00,-
Gymstick Massage Gun Massagepistol

900,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Zikko Dr. Rock Lite Massage gun kr. 926,00,-
Zikko Dr. Rock Lite Massage gun

926,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Nu er du klar til at pleje dine ømme muskler.

Massagepistolen vinder frem rundt omkring som et kæmpe hit pt. mange webshops har efterhånden en massagepistol i deres varesortiment.

Afslapning efter arbejde med massage

Efter en hånd dag på arbejde, hvem elsker så ikke en god gang skuldermassage? Med en massagestol, så er det heldigvis nemt. Man kommer langt med en massagepistol, på et ømt punkt. Mens massagestolen kan klare et større område.

Dugles fra inSPORTline registrerer automatisk skuldrene og justerer automatisk til den optimale massage. Derudover har Massage systemet 28 massage-airbags og 7 massagehoveder. Det er også en stol i en klasse for sig. For Dugles er den eksklusive stol, for dig der ikke vil nøjes! For dig hvor kun det bedste er godt nok.

Scaleta fra inSPORTline er massagestolen, hvor du får mest værdi for pengene. Et økonomisk godt valg, der på trods af den lavere pris, har både hals og skulder massage, samt 3 massageintensitetstilstande. Den vigtigste funktion er en opvarmet nakke / skuldermassagefunktion. Det er altså en billig massagestol du får her. Det kan helt sikkert findes en ledig plads i huset, hvor den kan stå.

Overstående stole er gode bud på en god massagestol. Udvalget er dog større end det vi har kigget hele Apuls.dk igennem og fundet nogle interessante stole, i forskellige prisklasser.


Træt efter arbejde

Læn dig tilbage i sofaen, tjek udvalget her under. Glæd dig til om 3-5 dage typisk, så står der en dejlig massagestol i din stue. Som blot skal pakkes ud og sættes til.

Annonce:
Billigsport24.dk