Afslapning efter arbejde med massage

Indeholder reklame via affiliate links for:

Apuls.dk, Coop.dk, Roboteksperten.dk

Sommeren er slut og folk er vendt tilbage til arbejdet. Efter en hånd dag på arbejde, hvem elsker så ikke en god gang skuldermassage? Med en massagestol, så er det heldigvis nemt.

Dugles fra inSPORTline registrerer automatisk skuldrene og justerer automatisk til den optimale massage. Derudover har Massage systemet 28 massage-airbags og 7 massagehoveder. Det er også en stol i en klasse for sig. For Dugles er den eksklusive stol, for dig der ikke vil nøjes! For dig hvor kun det bedste er godt nok.

Scaleta fra inSPORTline er massagestolen, hvor du får mest værdi for pengene. Et økonomisk godt valg, der på trods af den lavere pris, har både hals og skulder massage, samt 3 massageintensitetstilstande. Den vigtigste funktion er en opvarmet nakke / skuldermassagefunktion. Det er altså en billig massagestol du får her. Det kan helt sikkert findes en ledig plads i huset, hvor den kan stå.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

TILBUD
Beurer MC3800 HCT Design Massagestol
Beurer MC3800 HCT Design Massagestol
Pris fra 15.998,00,- (Spar: 4001,-)
TILBUD
Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol
Beurer MC5000 HCT Delux Massagestol
Pris fra 23.698,00,- (Spar: 8302,-)

Overstående stole er gode bud på en god massagestol. Udvalget er dog større end det vi har kigget hele Apuls.dk igennem og fundet nogle interessante stole, i forskellige prisklasser.


Træt efter arbejde

Læn dig tilbage i sofaen, tjek udvalget her under. Glæd dig til om 3-5 dage typisk, så står der en dejlig massagestol i din stue. Som blot skal pakkes ud og sættes til.

Annonce:

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?