Spring til indhold

Afslapning efter arbejde med massage

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

Fitnesssupply.dk

Sommeren er slut og folk er vendt tilbage til arbejdet. Efter en hånd dag på arbejde, hvem elsker så ikke en god gang skuldermassage? Med en massagestol, så er det heldigvis nemt.

Dugles fra inSPORTline registrerer automatisk skuldrene og justerer automatisk til den optimale massage. Derudover har Massage systemet 28 massage-airbags og 7 massagehoveder. Det er også en stol i en klasse for sig. For Dugles er den eksklusive stol, for dig der ikke vil nøjes! For dig hvor kun det bedste er godt nok.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Scaleta fra inSPORTline er massagestolen, hvor du får mest værdi for pengene. Et økonomisk godt valg, der på trods af den lavere pris, har både hals og skulder massage, samt 3 massageintensitetstilstande. Den vigtigste funktion er en opvarmet nakke / skuldermassagefunktion. Det er altså en billig massagestol du får her. Det kan helt sikkert findes en ledig plads i huset, hvor den kan stå.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Overstående stole er gode bud på en god massagestol. Udvalget er dog større end det vi har kigget hele Fitnesssupply.dk igennem og fundet nogle interessante stole, i forskellige prisklasser.


Træt efter arbejde

Læn dig tilbage i sofaen, tjek udvalget her under. Glæd dig til om 3-5 dage typisk, så står der en dejlig massagestol i din stue. Som blot skal pakkes ud og sættes til.

Massagestol tilbud

Det er bl.a. også muligt at finde gode massagestol tilbud. Der er nemlig mange modeller du kan vælge imellem og man kan være heldig at finde rigtig gode tilbud. Her ses udvalgte modeller fra Fitnesssupply.dk.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Annonce: