Når haven tørster efter vand

Indeholder reklame via affiliate links for:

Plantetorvet.dk.

Der er faktisk en bedre løsning, end at rende ud og ind med vandekanden. Du tænker måske, jamen så ruller jeg vandslangen ud og sprøjter hele haven til.. Neej heller ikke, den mest økonomiske løsning og samtidig den bedste løsning for din hvad, hvis der skal vandes.. er en siveslange. Altså en slange, hvorfra vandet siver stille ud, uden at tømme vandværket.

En sådan slange fås selvfølgelig i flere forskellige længder, da ingen have en er ens. Er ingen af længerne passende, kan de heldigvis samles, så du når længere væk fra din vandhane. Du kan selvfølgelig også samle slangen med en traditionel vandslange, hvis vandhanden ikke er i umiddelbart forbindelse med dit blomsterbed.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Siveslange komplet pakke

Siveslange komplet pakke

499,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Siveslange komplet pakke 30 meter

Siveslange komplet pakke 30 meter

499,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Se udvalget her

Hør mere om siveslangen her:


Video: Plantetorvet.dk

Men men men, hvornår er det egentlig tid til at vande? For hvis planterne ellers ser fine ud, så trænger de måske ikke til vand som det første. Med nedenstående guide, er du helt klar til at vurdere situationen i haven. Og lad os så lige høre de kloge ord og få et flot grønt eller farverigt resultat.


Video: Plantetorvet.dk

Vanding – Guide til smart havevanding from Plantetorvet.dk on Vimeo.

Vi overvejer selv, i disse dage at investere i sådan en smart siveslange, da haven hænger mere og mere. Hvis du selv har erfaringer med sådan nogle siveslanger, så hører vi gerne fra dig og deler dine erfaringer her på siden.

Annonce:

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?