Regler for gør det selv-arbejde

Indeholder reklame via affiliate links for:

3byggetilbud.dk.

Regler for gør det selv-arbejde – Ja vinteren er over os! Det er nu hvor haven er gået i hi og der er tid til de indvendige byggeprojekter.

Men hov? Det er jo ikke alt man må lave selv? Eller er det? Nej der er klare regler, for hvad du selv må lave og hvor du skal bruge en autoriseret håndværker. El arbejde er noget af det der har stramme regler, du må ikke ændre de faste installationer og du må ikke udskifte udendørs kontakter m.v. Vand og Sanitet er også et af de områder der er begrænset. Du må f.eks. ikke selv lave nye VVS installationer eller gas installationer. Kloark arbejde er for fagfolk. Du må ikke selv lave nogen form for kloark.

Hvad må man selv lave?

Men hvad må vi så? Stort set alt Tømrer, Murer og Malerarbejde, kan du lave selv, blot du overholder gældende regler og anvisninger.

Husk at hvis du laver noget ulovligt Gør-Det-Selv arbejde, så påvirker det prisen på dit hus, når det skal sælges. Så vær forsigtig! Overvurder ikke egne evner men kontakt hellere håndværkeren, når arbejdet skal laves. Så har du renen hænder!

Få det fulde overblik over hvad man må og ikke må hos Bolius.dk

Gulvlægger

Annonce: