Spring til indhold

Sokkelreparation med flot resultat

Indeholder reklame igennem affiliate links for:

3byggetilbud.dk.

Vores sokkelreparation – Der nåede at gå præcis et år, fra vi fik nøglerne til huset, til vi fik besøg af mureren. Men hellere sent end aldrig, men skal jo lige spare lidt op, efter at have investeret en masse penge i et hus. Som omtalt i et tidligere indlæg, så var vores sokkel hårdt ramt af revner i alle udvendige hjørner. Se billedet her til højre, det ser ikke så godt ud. Vi havde selv forsøgt at lave det ene hjørne, men det landede i kategorien med hjemmefusk. Det var vi ikke selv tilfredse med, så der måtte professionelle til.

sokkel

Revner i sokkel

Som man kan se så er der en stor revne, hele vejen fra top til bund af vores sokkel, det skyldes at vand er trængt ind og har givet frost springninger. Da vinteren er på vej, var det på høje tid, at få gjort noget ved det, inden skaden bliver større. Vi kontaktede et par håndværkere, som hver kom med et bud, der var dog kun en seriøs håndværker, som kom ud og kiggede på opgaven. Han endte derfor med at få opgaven. Han gik en tur rund om huset, for at se om der var andre ting der trængte, super service! Vi aftalte en dag, hvor det hele skulle laves.

Fin udbedring

På den aftalte dag, kom de to mand og gik i gang med arbejdet. Først blev alle de beskadigede hjørner banket ud, og så blev et nyt lag sat på, da det var tørret, så blev det pudset op til det færdige resultat. Vi havde en sætnings skade under et vindue, som blev lavet samtidig. Resultatet blev rigtig pænt.

sokkel efter mureren var forbi

Skal du have lavet noget murer arbejde så tøv ikke med at kontakte Mureren v/Rene Turhan for et godt tilbud. Bor du meget langt fra Skælskør, så kan du alternativt få et tilbud med sokkelreparation priser via 3byggetilbud.dk.

Vi kan kun anbefale Mureren v/Rene Turhan til alle vi kender og nu også dig der læser med her. Alle aftaler blev overholdt og resultatet blev flot som forventet. Som en lille bonus fik vi en god snak omkring forebyggelse af skader i sokkel og omkring vinduer.

Mureren v/Rene Turhan, Skælskør

Annonce:
Oplevelsesgaver.dk