Store dele af Danmark lukket ned

Indeholder reklame via affiliate links for:

14 dages nedlukning forude. 38 kommuner var fra i går kl. 16 underlagt de nye udvidede restriktioner.

Skulle i BilkaToGo efter arbejde, de havde det ikke klar til tiden, så måtte vente 40 minutter. Det var dog umuligt at komme til, da det først var klar. Måtte køre ud af p-pladsen og køre ind igen, da det væltede ind med biler. Så noget der plejer at tage 5-15 min, tog 1,5 time. Kunne lige så godt have handlet selv….

Nå det leder mig så til bevægelse, for med jul forude, fuldt tryk på indkøb og nedlukkede spisesteder, fitness, træning og gymnastik, så må man træne hjemme. For dem, der besøger træningscentret ofte, kan de 14 dage, være en pause, eller en udfordring.

Var ude og gå med barnevognen omkring frokost, puha, det var ikke vejr til den vilde træning udenfor. Der skulle indendørs træning eller løb til, for at holde varmen.

Hvad kan man ellers gøre?

Overvejelsen går derfor på lidt træningsudstyr til huset. her har jeg hørt at produkterne fra ODIN er billige, men samtidig af meget høj kvalitet og meget holdbare! Så det er jo værd at overveje. Så er det bare, hvilket udstyr vi skal kigge på? En motionscykel er jo oplagt til at få pulsen op i en fart, mens håndvægtene kan træne øvrige muskler.

Vi må se hvad det bliver til. Nok ikke dumt, med en god mad, juleaften og nytårsaften og ingen dans om juletræet. Så skal der anden bevægelse til.

Annonce:

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?