Trådløs HDMI

Indeholder reklame via affiliate links for:

Proshop.dk.

Hvad gør du, hvis du er træt af kabler og ønsker at sende din computer skærm op på en tv skærm? Du køber en trådløs HDMI forbindelse. Nej det er faktisk ikke så dyrt og det er uhyr nemt at sætte op. Der findes flere forskellige former for trådløs HDMI, ingen er dog bedre end Chromecast.

Hvad koster en Chromecast?

For 400-500 kr. er du kørende med en Chromecast, der kan sende bl.a. TV2 Play, HBO Nordic, Waoo, Netflix, DR TV, Youtube og C More, fra din smartphone og over på dit tv. Alt det kræver er en WiFi forbindelse og et USB stil i dit tv. Her du ikke noget USB stik i dit tv, så kan det klares med en adopter i stikkontakten. Installer nu appen på din smartphone og følg den nemme opsætning. Chromecast fungerer sammen med iPhone®, iPad®, Android, Chromebook, Mac® og Windows® computere. Læs mere om Chromecast her Vi har selv en og bruger den næsten dagligt.

Skal din Chromecast kunne lidt mere?

Har du brug for lidt mere, så kan du for 600-700 kr. få en Chromecast Ultra. Den kan præcis det samme som en Chromecast, dog med den tilføjelse at den understøtter cast af indhold i 4K/UHD-kvalitet. Vi har desuden hørt at den fungerer uden USB tilslutning til dit tv, hvis du blot sender billeder i almindelig kvalitet. Skal du sende indhold i 4K/UHD så skal der strøm på. Læs mere om Chromecast her Vi har ikke selv haft fornøjelsen af denne, da vi blot har et almindeligt tv, men den er næsten dobbelt så hurtig hurtig som Chromecast og så er Chromecast Ultra udstyret med et netværksstik, så du kan give den kabel, i tilfælde af en dårlig trådløs forbindelse. Så man får noget for pengene.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger og sorteret efter pris.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Google Chromecast med TV (Full HD)

Google Chromecast med TV (Full HD)

309,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Google Chromecast med TV (4K)

Google Chromecast med TV (4K)

505,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Som en lille ekstra ting, så virker Chromecast også fra computeren. Så skal du lave f.eks. en Powerpoint præsentation for virksomheden, kan du blot dele din computer skærm via Chrome browseren og wupti, nu kan alle se med fra fladskærmen i mødelokalet.

Chromecast 2