Tv-inspektion – En effektiv lokalisering af problemer

Indeholder reklame via affiliate links for:

3byggetilbud.dk

Hvad er standen på din kloak?

Tv-inspektion af kloaksystemer er sjældent noget vi skænker en tanke. Specielt når hverdagen drøner derudad så er det bare noget der plejer at virke. Men når der så er noget galt, systemet stopper og det bliver træls, ja så må man undersøge kloakken. Det sker f.eks. når toilettet er stoppet, når afløbet lugter fælt, hvis rotterne hygger sig eller jorden synker i haven. De fleste kloakker på privat grund, er typisk så små. Så det ikke er nemt at udbedre noget på egen hånd. Her kommer Tv-inspektion ind i billedet.

Hvordan foregår tv-inspektion?

Men hvordan får man så et tv ned i kloakken? Det kan man naturligvis ikke, man sender derimod et specielt tilpasset kamera ned i røret. Mens kameraet kravler igennem dine kloarkrør kan kloakmesteren følge med på en tv skærm. Enten fra en bærbar pult på jorden, eller fra det bløde sæde i bilen. Vupti, vi har nu en Tv-inspektion. Når fejlen er fundet kan kameranet lokaliseres oven på jorden. Nu ved man så hvor man skal grave, det er smart! Førhen skulle man grave en masse huller for at finde fejlen. Nu kan man gå direkte efter synderen, hvilket er meget mere effektivt. Kameraet sidder typisk på et kabel eller en slange, så det nemt kan skubbes ned i kloakken.

Hvad koster sådan en TV-inspektion?

Når sådan en inspektion går i gang så lander prisen typisk på 2000-3000 kr. Det gælder derfor om, at indhente en række tilbud. Man vælger så det bedste og få mest for sine penge. Et af de steder hvor man kan få et tilbud, uden alt for meget arbejde. Er hos 3Byggetilbud.dk, det er en ganske uforpligtende service.

Hvad kan en tv-inspektion afsløre?

En Tv-inspektion vil typisk kunne kortlægge tilstoppede rør, samt finde grunden til denne tilstopning. Det typiske problem er rødder der er vokset igennem rørene og dermed har lavet huller, eller helt ødelagt røret. Et andet problem kan være rotter der bygger rede. Hvis du står og skal sælge huset, så er en Tv-inspektion værd at overveje. Et bevis på gode kloak forhold kan være en god ting at fremhæve, da reparationer typisk kan være dyre.

Få 3 tilbud på TV-Inspektion og spar penge!

Hvis du kunne tænke dig at se hvordan det hele foregår? Så har vi fundet en rigtig god video der viser det hele.
Det er en Reklame for Danske Kloakmestre, ikke helt ny, men viser fint hvad der foregår. Se den på Youtube.com.

Tv-inspektion ved mistanke om utæt kloark

Annonce: