Online værktøjer

I min dagligdag med online arbejde, så bruger jeg en masse online værktøjer. På denne side vil jeg åbne værktøjskassen og fortælle lidt om de værktøjer der gør dagligdagen lettere. Da det er Min værktøjskasse, så vil jeg kun beskrive værktøjer som jeg selv arbejder med. Jeg vil således ikke præsentere dig for værktøjer, som jeg ikke selv kan stå inde for.

Webhoteller

Jeg har ikke et favorit webhotel, de har forskellige fordele.

Cloudinary.com

Cloudinary er en smart hjemmeside. Den gennemgår nemlig indholdet og ser om du ikke kan optimere billedestørrelserne til en hurtigere load hastighed. Den finder næsten altid noget noget du kan forbedre.

Woocommerce

Der findes mange gratis temaer/designs til WordPress, men skal du have noget ordentligt, så er det frem med dankortet. Woocommerce er et af de steder, hvor du kan købe temaer af en bedre kvalitet, end meget af det gratis skrammel der findes. Du kan selvfølgelig også bruge standard temaerne i WordPress, men måske du vil prøve noget fornyelse?

Marketers.dk

Et netværk er vigtigt og et netværk med ligesindede er dobbelt så vigtigt. Er du Affiliate, altså tjener du penge på din hjemmesides indhold, eller ønsker du at gøre det, så er Marketers helt klart stedet du skal melde dig ind. Med videoer, forum og ekspert hjælp er et medlemskab guld værd! Jeg er selv medlem af siden og har lært en masse! Har selvfølgelig også hjulpet andre med svar på spørgsmål! Marketers er et lukket dansk forum, kun for medlemmer. Så opret dig hos Marketers.dk og bliv god eller bedre.

Fav icon Generator

Dette lille værktøj gør det nemt at lave et fav icon til din hjemmeside. Måske du har set der er et T i toppen af denne hjemmeside fane, det er lavet med hjælp af dette værktøj. Det er i øvrigt ganske gratis.

Andet

Copyscape.com

Herligt værktøj til at søge efter kopier af dit website. Hvis man har skrevet en god artikel, sker det nogen gange at folk er lidt for kreative med copy past og stjæler dit indhold. Det må man selvfølgelig ikke, men det kan være svært at holde øje med. Copyscape gennemsøger nettet efter kopier af dit link, det er ganske gratis. Ønsker du løbende kontrol af alt dit indhold, så findes der en betalt version.

Partner-Ads

Er et dansk affiliete netværk. Har du en butik og vil benytte dig af affiliates, så vil jeg anbefale et samarbejde med Partner-Ads. Har du en hjemmeside og vil du annoncere, så vil jeg også anbefale Partner-Ads, fik øjnene op for Partner-Ads for et par år siden og det har jeg ikke fortrudt. Manden bag Partner-Ads hedder Ken og han har styr på den butik. De varmeste anbefalinger her fra! Er du medlem af Marketers.dk så er der ekstra fordele.

Dinero.dk

Dinero er et gratis regnskabsprogram for iværksættere. Bag Dinero står Martin Thorborg, dansk serie iværksætter og Amino.dk, iværksætter portal skabt af Martin Thorborg. Dinero findes som sagt i en gratis version, men hvis du vil have glæde af alle funktioner, så skal du opgradere til den betalte version. Den månedeligepris er slet ikke dyr. Alle med bare lidt omsætning har råd til et års-abonnement på Dinero. Dinero er stadig under udvikling, men flere værktøjer er på vej.

Camtasia

Du har måske set nogle af de videoer jeg har her på siden. Dem der er mindre end 2 år gamle, er lavet med det fantastiske video program Camtasia, det kan købes hos Techsmith. Programmet bruges til videredigering og giver mulighed for at tilpasse, klippe og sammensætte videoer.

Snagit

De videoer hvor jeg har lavet en skærmoptagelse, der har jeg brugt programmet Snagit fra Techsmith. Programmet giver mulighed for, at optage et bestemt område på skærmen, eks din browser eller et lille område af skærmen. Når videoen er gemt, kan du redigere den i Camtasia. Begge programmet er fantastiske til video redigering.

GIMP

Hvis du skal tilpasse billeder, men er for nærig til at købe Photoshop, så er GIMP din ven. GIMP kan mange ting af de ting som Photoshop kan, men i en mere simpel og ikke mindst GRATIS udgave. Har brugt GIMP i flere år og tilbage i 2009 skrev jeg en artikel om programmet. Læs mere om GIMP her.