Stepmaskine

Indeholder reklame via affiliate links for:

Apuls.dk og AbilicaOnline.dk

En Stepmaskine er en af de træningsmaskiner der fylder mindst. Kan ofte stå under sengen eller opbevares i et skab. Stepmaskinen er en lille maskine med mange fordele, dels det at den fylder meget lidt og dels det at den kan hjælpe med strammere muskler på lår og baller. Foruden opstramning, så får du afbrændt nogle kalorier på en stepmaskine.

Stepmaskinen er en perfekt maskine til hjemmetræningen eller hjemmegym. Da Stepmaskinen kan sammenlignes med trappegang er det rigtig god træning. Start dog stille og roligt, du kan altid give den mere gas, når du er trænet.

En stepmaskine ville have været rar at have til jul, da min normale gangsti var snedækket og glat, jeg blev derfor hjemme og tog en tur på motionscyklen i stedet. Har mange gange overvejet at investere i en Stepmaskine og hvorfor så det tænker du? Jo en Stepmaskine fylder ikke ret meget, men giver godt træning.

Nogle af de modeller jeg har fundet er udstyret med træningselastikker, som giver mulighed for at træne hele kroppen. Den typiske Stepmaskine, træner kun ben og ryg.

Du gør derfor klogt i at søge efter en stepmaskine med elastikker. Du kan tilmed kigge efter en stepmaskine med justerbar modstand, så er du godt på vej.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

TILBUD
Titan Ministepper Stepmaskine kr. 623,00,-
Titan Ministepper Stepmaskine

623,00,- pr. stk. (Spar: 577,-)
TILBUD
Abilica CoreStep 360 Stepmaskine kr. 1.125,00,-
Abilica CoreStep 360 Stepmaskine

1.125,00,- pr. stk. (Spar: 374,-)

Få gang i kalorieforbrændingen med en Stepmaskine, det er ganske effektivt og få minutter træning, kan mærkes i lårene, så helt sikkert en god investering.

Du kan også overveje en træningsbænk eller en motionscykel.

Stepmaskine i brug

Annonce:
Apuls.dk - Træningsudstyr