Om Vorhjem.dk

Baggrund

Vorhjem.dk er stiftet i februar 2016 med grundlag i en anden niche side fra 2013. Der er mange valg man skal træffe når hvis man er husejer eller har en ejerlejlighed. Viceværten klar ikke alle problemerne, som hvis man er lejer. Hvordan skal haven f.eks. passes?, hvorfor er der fugt på væggen? Hvad gør man ved en utæt skorsten? Hvornår skal hækken klippes og hvornår er tagrenden sidst blevet renset? Spørgsmålene er mange og vi håber med tiden at kunne svare på det hele, her på Vorhjem.dk.

Målsætning

Målsætningen med Vorhjem.dk er at hjælpe vores besøgende og dele ud af de erfaringer vi selv gør os, som husejere. Det vil ske ved at skabe et nemt og hurtigt overblik, over de projekter og opgaver man som husejer kan møde. Vi vil ud over at beskrive forskellige fremgangsmåder, formidle kontakten til relevante forhandlere og håndværkere. Hjemmesiden er optimeret til alle enheder fra mobil til computer.

Vorhjem.dk kan betragtes som en hjælpende hånd til dig som besøgende, med artikler og henvisning til leverandører, forhandlere og håndværkere. Har du nogen spørgsmål til vores artikler, finder fejl eller idéer til fremtidige emner, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vorhjem.dk er udarbejdet efter vores bedste viden. Lokale forhold kan ændre kravene til anvendelsen af sitets beskrivelser.

Vorhjem.dk er 100% frit at læse da siden finansieres ved hjælp af annoncer og reklame links rundt omkring på siden. Du vil nok bemærke at mange artikler starter med ordet Reklame, det skyldes reglerne for skjult reklame. Så selv om det måske blot er en anbefaling af en webshop, så markerer vi det som reklame, for at gå med livrem og seler.

Indhold

Vi har delt siden op i to hovedtemaer, henholdsvis Huset og Haven. Hvis du har et nybygget hus, så er du nok ikke interesseret i renovering indvendig de første par år. Så hvis det er tilfældet, kan du nøjes med at kigge i afsnittet haven, her kigger vi nemlig på alt der foregår uden for boligen. Vorhjem.dk indeholder også en lille familie, som naturligvis skal opleve en masse spændende ting. I kategorien Øvrigt, ser vi på højtider, oplevelser og andre emner, der ikke passer ind i hus og have kategorierne. Her ud over vil du kunne finde en række niche kategorier, som f.eks. Garn, Strik og Hækling.

Vil du følge med?

Følg os på Facebook, hvor vi poster sider eller artikler, vi tror kunne være relevante for vores følgere. Bliv en del af flokken på siden: Vorhjem.dk

Hvem er vi?

Vi er en lille familie på Mor, Far, 2 børn og 2 katte. Vores erfaringer omkring bolig, hus og have, kommer fra vores 70'er parcelhus på Sydvestsjælland. Far arbejder på fuld tid med salg. Mor er desværre ramt af kronisk migræne, i en sådan grad, at hun kun i lille omfang, kan varetage et arbejde. Hun er tilkendt flexjob og arbejder det hun kan. Det betyder at indtægterne er begrænset.

Vi håber at denne webside via annoncer kan bidrage til økonomien.

Vil du støtte Vorhjem.dk?
Du kan støtte os på følgende måde.

  1. Ved at købe online hos vores annoncører.
    I den forbindelse er det vigtigt at acceptere cookies, da vores henvisningsprovision ellers ikke bliver tilskrevet, når du handler.

Vorhjem.dk drives af:

TerkeLit v/ Terkel Hansen
Korsvej 5, 4262 Sandved
Tlf. 6110 6209
CVR: 3412 9916

Presse

03-09-2017 – God isolering er godt givet ud – Jyllands-Posten.
06-03-2018 – Fliser i boligen – Bolius, Side 53.

bi