Spring til indhold

Om Vorhjem.dk

Vorhjem.dk er stiftet i februar 2016 med grundlag i en anden niche side fra 2013.

Målsætningen med Vorhjem.dk er at hjælpe vores besøgende og dele ud af de erfaringer vi selv gør os, som husejere. Det vil ske ved at skabe et nemt og hurtigt overblik, over de projekter og opgaver man som husejer kan møde. Vi vil ud over at beskrive forskellige fremgangsmåder, formidle kontakten til relevante forhandlere og håndværkere. Hjemmesiden er optimeret til alle enheder fra mobil til computer.

Vorhjem.dk kan betragtes som en hjælpende hånd til dig som besøgende, med artikler og henvisning til leverandører, forhandlere og håndværkere. Har du nogen spørgsmål til vores artikler, finder fejl eller idéer til fremtidige emner, så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Vorhjem.dk er udarbejdet efter vores bedste viden. Lokale forhold kan ændre kravene til anvendelsen af sitets beskrivelser.

Vorhjem.dk er 100% frit at læse da siden finansieres ved hjælp af annoncer og reklame links rundt omkring på siden. Du vil nok bemærke at mange artikler starter med ordet Reklame, det skyldes reglerne for skjult reklame. Så selv om det måske blot er en anbefaling af en webshop, så markerer vi det som reklame, for at gå med livrem og seler.

Vil du følge med?

Følg os på Facebook, hvor vi poster sider eller artikler, vi tror kunne være relevante for vores følgere. Bliv en del af flokken på siden: Vorhjem.dk

Hvem er vi?

Vi er en lille familie på Mor, Far, 2 børn og 2 katte. Vores erfaringer omkring bolig, hus og have, kommer fra vores 70'er parcelhus på Sydvestsjælland.

Vorhjem.dk drives af:

TerkeLit v/ Terkel Hansen
Korsvej 5
4262 Sandved
Tlf. 2096 0986
Cvr: 3412 9916

Presse

03-09-2017 – God isolering er godt givet ud – Jyllands-Posten.
06-03-2018 – Fliser i boligen – Bolius, Side 53.