Kvalitet til dine katte f.eks. kradsetræ

Indeholder reklame via affiliate links for:

Mypets.dk, Zooplus.dk.

Katte elsker kradsetræer

Kradsetræ – Da vi har kæledyr, ved vi at kvalitet betaler sig! Man skal ikke købe det billigste skrammel man kan finde. Vi har et par katte, så selvfølgelig skal de også have kradsetræer – Så undgår vi de smadrer sofa og gulvtæppe.

Efter at have kigget på flere forskellige kradsetræer, i mere eller mindre ringe kvalitet, besluttede vi os for at købe et. Min hustru havde nemlig tidligere handlet hos en bestemt butik og været meget tilfreds. Vi modtog kradsetræet i en stor papkasse efter et par dage, fulgte den medfølgende vejledning, mens et par katte kiggede interesseret på.

Efter kort tid var det hele samlet og skruet sammen, her under ses resultatet. Det er nok nærmere et kradse tårn, da det er 180 cm højt, hvis man samler det i fuld højde. En stabil fod er vigtigt, når kattene kradser, springer og hopper rundt på kradsetræet, denne opgave klarer nedenstående tårn helt fantastisk, det står stabilt på gulvet. Her flere år efter, mener vi købte det i 2016, så står kradsetræet stadig stabilt men lidt mere slidt. Dog er der ingen kradsemærker, hvilket vidner om god kvalitet.

Kradsetræ i god kvalitet

Overstående er “Kradsetræ Rapunzel” fra Zooplus.dk. Kattene er super glade for dette lege tårn og ligger dagligt og sover på hver sin platform. Overstående kradsetræ er ikke det billigste kradsetræ man kan få, men kvaliteten fejler ikke noget! Det bekræftes med de mange gode kundeanmeldelser som kradsetræet har.

Næste gang vi skal bruge noget til dyrene, så ved vi hvor vi skal henvende os. Siden tager både Dankort og har fragtfri levering, ved køb over 349,- De har selvfølgelig ikke kun kradsetræer, men et bredt sortiment af udstyr og mad til både Hunde, Katte, Gnavere, Heste, Fisk og Fugle. Oplevelsen var at kvaliteten var både bedre og billigere end de fysiske butikker vi besøgte.

Kradsetønde til din kat

Kradsetønde – De fleste ved hvad et kradsetræ er, men hvad med en kradsetønde? En kradsetønde er næsten det samme, men i stedet for katten kradser på et legestativ, eller en rulle med garn på, så er kradsetønden en bred og mere fast kradse plads for katten.

Ofte vil der være plads til at katten kan ligge ovenpå og i denne model jeg henviser til her, vil der også være plads til katten kan ligge på 3 etager inden i. De to af etagerne har forbindelse til hinanden, via et hul i midten. Det har vores katte meget glæde af.

Katte har det jo med at kradse hvor de vil. Har de først fundet ud af at sofaen eller tæppet er sjovt at kradse i, kan man lige så godt give op. De lærer aldrig andet. Skælder du dem ud, så kan du være sikker på de ikke kradser når du kigger.

Men så giver de den gas når du sover, eller ikke er hjemme. Sådan er katte! Det gælder om fra starten af at give dem vand og ikke skælde dem ud, så undgår du at de kradser i dine ting. At kradse ligger i deres DNA, specielt indendørs katte har behov for at kradse, da de ikke har adgang til den fri natur legepark.

For at undgå kattene kradser i sofaen, har vi denne til loggende kradsetønde stående ved siden af sofaen. Det virker, for det meste. Det hænder der alligevel bliver kradset forkert, men de lære det med tiden. Nogle gange glemmer de alt og jagter mus i stedet.

Du finder denne fantastiske kradsetønde her!

Kradsetønde

Vi har samlet de mest populære kradsetræer

Vi har samlet de mest populære kradsetræer, der er perfekte til at holde din kat underholdt og glad.
det gjorde vi ved at se på hvad der hitter på Pricerunner. og resultatet er som følger:

Kat på kradsetræ

Hvad dyrene ellers behøver

Vores katte kan godt li et godt kradsetræ men elsker også at spille bold med alt der larmer. Men de vil også gerne ud i haven, så overvej en kattelem, inden de river sofaen i stykker, pga. kedsomhed. Madskåle, huler og klatretræer er også et must have. Helt vilde bliver de når man kommer med en drillepind med fjer, så bliver man jagtet rundt.

Find det bedste tilbud på udstyr

Når du skal forkæle dine kæledyr, så køber du typisk hvad der er i det lokale supermarked, det er da også fint, hvis priserne er gode. Men hvis du skal have et større udvalg og nogle bedre priser, så er nettet stedet, hvor du ofte finder den bedste pris. Så længe du handler på en dansk webshop, der tydeligt skilter med adresse (den findes ofte i bunden af siden) og du kan finde et Dankort logo, så er du godt sikret, hvis du er ny på nettet. Husk også at du altid er sikret godt, når du betaler med Dankort online. Der er således intet at frygte når blot du handler efter nævnte tips her.

Mypets ligger i Vemmelev på Vestsjælland, så her kan du trygt handle. Da denne artikel blev skrevet, var der en masse gode tilbud på siden.

Kattemad

Vi har rigtig god erfaring med Essential The Jaguar, til vores katte. Aldrig har de haft så blød og behagelig pels. Vi har prøvet flere andre mærker, men med det resultat, at de ikke vil spise det, eller også får de helt tør hud. Så de største anbefalinger af Essential The Jaguar, som også findes her på nedenstående liste.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

TILBUD
Carnilove Cat Sensitive Salmon, 6 kg kr. 349,00,-
Carnilove Cat Sensitive Salmon, 6 kg

349,00,- pr. stk. (Spar: 140,-)
Core Adult Salmon/Tuna Cat, 4 kg kr. 369,00,-
Core Adult Salmon/Tuna Cat, 4 kg

369,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Core Adult Sterilised Cat, 4 kg kr. 349,00,-
Core Adult Sterilised Cat, 4 kg

349,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
TILBUD
Essential The Jaguar kattemad, 4 x 3 kg kr. 1.049,00,-
Essential The Jaguar kattemad, 4 x 3 kg

1.049,00,- pr. stk. (Spar: 227,-)
Essential The Jaguar kattemad, 3 kg kr. 359,00,-
Essential The Jaguar kattemad, 3 kg

359,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Core Adult Turkey/Chicken Cat, 4 kg kr. 349,00,-
Core Adult Turkey/Chicken Cat, 4 kg

349,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Acana Pacifica Cat og Kitten, 1.8 kg kr. 259,00,-
Acana Pacifica Cat og Kitten, 1.8 kg

259,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Indlæs flere

Annonce:
Kom i gang med investering
det er nemt med Nordnet One.
Nordnet One - En komplet løsning med lave omkostninger