Kvalitet til dine katte f.eks. kradsetræ

Indeholder reklame via affiliate links for:

Zooplus.dk.

Kradsetræ – Da vi har kæledyr, ved vi at kvalitet betaler sig! Man skal ikke købe det billigste skrammel man kan finde. Vi har et par katte, så selvfølgelig skal de også have kradsetræer – Så undgår vi de smadrer sofa og gulvtæppe.

Efter at have kigget på flere forskellige kradsetræer, i mere eller mindre ringe kvalitet, besluttede vi os for at købe et. Min hustru havde nemlig tidligere handlet hos en bestemt butik og været meget tilfreds. Vi modtog kradsetræet i en stor papkasse efter et par dage, fulgte den medfølgende vejledning, mens et par katte kiggede interesseret på.

Efter kort tid var det hele samlet og skruet sammen, her under ses resultatet. Det er nok nærmere et kradse tårn, da det er 180 cm højt, hvis man samler det i fuld højde. En stabil fod er vigtigt, når kattene kradser, springer og hopper rundt på kradsetræet, denne opgave klarer nedenstående tårn helt fantastisk, det står stabilt på gulvet. Her flere år efter, mener vi købte det i 2016, så står kradsetræet stadig stabilt men lidt mere slidt. Dog er der ingen kradsemærker, hvilket vidner om god kvalitet.

Kradsetræ

Overstående er “Kradsetræ Rapunzel” fra Zooplus.dk. Kattene er super glade for dette lege tårn og ligger dagligt og sover på hver sin platform. Overstående kradsetræ er ikke det billigste kradsetræ man kan få, men kvaliteten fejler ikke noget! Det bekræftes med de mange gode kundeanmeldelser som kradsetræet har.

Næste gang vi skal bruge noget til dyrene, så ved vi hvor vi skal henvende os. Siden tager både Dankort og har fragtfri levering, ved køb over 300,- De har selvfølgelig ikke kun kradsetræer, men et bredt sortiment af udstyr og mad til både Hunde, Katte, Gnavere, Heste, Fisk og Fugle.

Kradsetønde til din kat

Kradsetønde – De fleste ved hvad et kradsetræ er, men hvad med en kradsetønde? En kradsetønde er næsten det samme, men i stedet for katten kradser på et legestativ, eller en rulle med garn på, så er kradsetønden en bred og mere fast kradse plads for katten.

Ofte vil der være plads til at katten kan ligge ovenpå og i denne model jeg henviser til her, vil der også være plads til katten kan ligge på 3 etager inden i. De to af etagerne har forbindelse til hinanden, via et hul i midten. Det har vores katte meget glæde af.

Katte har det jo med at kradse hvor de vil. Har de først fundet ud af at sofaen eller tæppet er sjovt at kradse i, kan man lige så godt give op. De lærer aldrig andet. Skælder du dem ud, så kan du være sikker på de ikke kradser når du kigger.

Men så giver de den gas når du sover, eller ikke er hjemme. Sådan er katte! Det gælder om fra starten af at give dem vand og ikke skælde dem ud, så undgår du at de kradser i dine ting. At kradse ligger i deres DNA, specielt indendørs katte har behov for at kradse, da de ikke har adgang til den fri natur legepark.

For at undgå kattene kradser i sofaen, har vi denne til loggende kradsetønde stående ved siden af sofaen. Det virker, for det meste. Det hænder der alligevel bliver kradset forkert.

Du finder denne fantastiske kradsetønde her!

Kradsetønde

Annonce:

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?