Spring til indhold

Huset

Huset er hjemmets fundament, familiens bolig! Huset indeholder mange synlige og skjulte dele, som løbende skal vedligeholdes, så alt er så funktionelt som det skal være. Hvis man blot lader stå til, så vil det hele stille og roligt forfalde, sol, regn, vejr og vind slider langsom men sikkert på boligen. Hvis man blot lader det hele forfalde, så vil udgifterne til renovering blot blive højere, da der i forfaldet kan ske yderligere skader på boligen. Det kan blive dyrt i længden, hvis man ikke er opmærksom på husets stand.

I dette afsnit af Vorhjem.dk, vil vi gennemgå alle de ting der kan være relevant for dig, som husejer eller boligkøber. Vi ser på alt det der foregår inden i boligen og det der sker uden for boligen. Vi skal rundt om huset, ned under huset, op under taget og vi skal se på områder som Kloak, Vand, Isolering, Energi og meget andet. Uanset hvilken opgave der skal klares, så er der altid fagfolk der kan hjælpe. Der kan dog også være områder hvor det er bedre fagfolk kigger på sagen, end at du selv tager skovlen i hånden, men det kigger vi nærmere på.

Vi starter der hvor det hele bebynder, Det første huskøb, eller måske det næste, hvis du har glemt hvordan det foregår. Vores artikel omkring Ny bolig bygger på egne erfaringer inden for boligkøb, lige fra boligannoncer til udlevering af nøgle. Her fra går vi videre til områder som Fugt i fundamentet, fugten skal væk fra huset, det kan et omfangsdræn klare, men da man graver ret tæt på bygningens fundament, med fare for nedstyrtning, er det et job for fagfolk. Vi skal også kigge på det vigtigste område, inde i hjemmet, husholdningen. Det er her vi har alle husholdnings apparaterne, som kaffemaskine, fryser, tv, møbler osv. Her vil vi gennemgå de ting der kan være relevant for dig i husholdningen, det kan være alt fra gave ideer til kaffemaskiner og sofaer.

Vi glæder os til at dele egne erfaringer med dig som læser.


Huset, drømmehuset, boligen
© luxorphoto – Fotolia.com