Rollermouse – Ergonomisk arbejde

Indeholder reklame via affiliate links for:

Proshop.dk, Føniks Computer

Rollermouse tænker du måske? Er dit arbejdsmiljø i orden? Ved mange timer foran computeren, skal man overveje opsætningen foran skærmen. Udstyret med et gammeldags tastatur og en mus fra forrige århundrede, så kan skaderne være på vej.

Det er en kombination af dårlig sidestilling og dårlige værktøjer der giver problemet. Kører armen f.eks. rundt på den ene side af tastaturet, så kan du få ondt i din arm og skulder. Det er det man kalder en musearm. Sidder du hele dagen på en almindelig kontorstol og et gammelt skrivebord kan du få ondt i kroppen. Dit bord skal være højdejusterbart, så du kan skifte stilling fra siddende til stående i løbet af dagen.

Hvis vi ser på værktøjet, så smid den gamle mus på arkivet og invester i en Rollermouse. Fordelen er at du arbejder med musen, foran skærmen, da den er placeret lige foran dit tastatur. Du kan derfor betjene både tastatur og mus uden at flytte hænderne fra tastaturet.

Her hos Vorhjem har vi 8 års erfaring med produktet og fuld tilfredshed. Spørg os om en løsning til mus og tastatur og Rollermouse vil være det ene svar. Er der det mindste problem, har vi haft rigtig god erfaring med produktet. Vi har testet den der hedder: RollerMouse Red Plus, som har en ekstra bred håndledsstøtte.

Til en Rollermouse skal man bruge et tastatur med lige bund. Det kan derfor være en fordel at vælge et tastatur, samtidig med dit køb af Rollermouse. Der findes desuden pakkeløsninger bestående at både Rollermouse og tastatur. Men alle tastaturer med lige bund kan i princippet anvendes uden problemer.

Hvis du ikke kendte til Rollermouse, så er du nu klogere og kan få et sundt arbejdsmiljø.

Annonce: