Reparation af sokkel

Indeholder reklame via affiliate links for:

3byggetilbud.dk.

Reparation af sokkel – Er din sokkel revnet? En revnet sokkel giver mulighed for at fugt kan trænge ind i væggen. Den skal derfor repareres hurtigst mulig, inden skaden bliver større. Det er specielt vigtigt at få klaret inden vinteren sætter ind. En revnet sokkel kan f.eks. se ud som billedet her under. Hvis revner i sokkel ikke behandles, vil fugt trænge ind, når fugtniveauet stiger, og frosten sætter ind, vil pudsen skalle af. Så få det repareret i en fart.

Reparation af sokkel ved revnet sokkel

Man taler om to typer af revner i sokkel, overfladisk revner i sokkel, som begrænser sig til sokkel og sætningsrevner som fortsætter fra sokkel og op i muren. Overstående vil vi kategorisere som en overfladisk revne i sokkel, da den ikke ser ud til at fortsætte op i muren.

Er du til Gør-det-selv?

Hvis du har hænderne skruet rigtigt på? Hvis ja, så har Bolius lavet en rigtig fin guide, bestående af 20 billeder, der forklarer fremgangsmåden. Du finder artiklen: Gør det selv: Reparér soklen her.

Reparation af sokkel

Nedenstående video viser hvordan en faglært murer, klarer opgaven med en slidt sokkel.

Annonce

Hvis du ikke har forstand på håndværk?

Hvis du ikke er helt tryg ved at lave det selv, eller på forhånd ved at du ikke bliver tilfreds med resultatet, så kan du lave en aftale med en håndværker. Du kan selvfølgelig finde en håndværker i lokalområdet. En nemmere løsning er at få 3 uforpligtende tilbud på reparation af sokkel via 3byggetilbud.dk. Dermed ved du hvad det koster af tå udført en reparation af revner i sokkel.

Reparation af sokkel ved revne nær hjørne

Hvilken løsning vælger vi?

Hvis det bare var en lille simpel reparation som den Bolius beskriver, så havde vi helt sikkert forsøgt os selv. Vi har faktisk også forsøgt, men resultatet blev ikke helt så vi er tilfredse. Vi har derfor besluttet os for at få et bud fra en håndværker, på hvad en reparation af overstående vil løbe op i. Vi vender tilbage, når der er nyt i sagen.

Vi har haft besøg af mureren

Muren var forbi og lave vores sokkel, de kom to mand og så var det klaret på ca. 2,5 time. Foruden det vi selv havde opdaget, så kom de med et par tips og anbefalinger til det øvrige murværk. Så det var alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi har skrevet lidt om oplevelsen her. vi fik klaret reparation af sokkel revner for ca. 2.000,-

Udgivet: 28. sep 2016. Opdateret: 15. okt 2016.

Annonce: