Lingeri

Indeholder reklame via affiliate links for:

Secretly.dkAltertystys.dk og Sinful.dk

Frækt lingeri – der sætter fantasien i gang?

Der skal typisk meget til, hvis han sidder foran fjernsynet, computeren eller scroller rundt på sociale medier på mobilen. Der er gået lidt leverpostej i den og den ene hverdag med børn, job og to-do-lister tager det meste energi. Sådan behøver det ikke at være! Sæt fantasien i gang!

Forestil dig at du ifører dig noget lækkert lingeri og træder ind foran fjernsynet. Så er der kontakt og mobilen bliver lagt. Pludselig er der fuld opmærksomhed mod dig og dine smukke kurver, hverdagen kan nemt piftes op i en grad, hvor leverpostej bliver til gourmet. Se det flotte udvalg.

Hvad koster lingeri?
Se udvalget her

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Indlæs flere

Kimono

En kimono er traditionelt japansk, men bruges også om en beklædningsgenstand til kvinder, der ikke skjuler alt for meget. En kimono vil derfor være et frisk pust at iføre fruen. Der er flere modeller man kan vælge imellem.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Cottelli Kimono     - Sort - L/XL kr. 329,00,-
Cottelli Kimono - Sort - L/XL

329,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Cottelli Kimono     - Sort - S/M kr. 329,00,-
Cottelli Kimono - Sort - S/M

329,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Cottelli Kimono     - Sort - 2XL/3XL kr. 329,00,-
Cottelli Kimono - Sort - 2XL/3XL

329,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Cottelli Blonde Kimono    - Black - S/M kr. 379,00,-
Cottelli Blonde Kimono - Black - S/M

379,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Indlæs flere

Plus Size lingeri

Frækt lingeri er som sagt noget der kan skabe opmærksomhed. Måske er det fordi at de frække kostumer fremhæver noget bestemt hos dig, det kan være bryst, eller noget der pynter et bestemt sted på kroppen. Der er rigtig meget lingeri i de små størrelser fra Small og Large, men bestemt også et pænt udvalg til XXL+ så har du behov for en af de større størrelser end standard, så er du ikke gået forgæves her. Se udvalget her.

Hvad koster Plus Size lingeri?
Se udvalget her

Giv kæresten den bedste gave

Hvem elsker ikke at se fantastisk ud? I lingeri vil din partner helt sikkert se dig med glade øjne. Lingeri har den egenskab at det fremhæver de feminine former! Ved at give hende lingeri i gave til fødselsdag, jul eller andet, hvem siger egentlig der skal være en anledning? Nej forkæl hende med noget lækkert lingeri, du gerne vil se hende i. Hvem vil ikke gerne se godt ud? Det gør derfor ikke noget at hun har flere sæt at vælge imellem. Se udvalget her.

Lingeri rødt

Annonce: