Stiger og trapper – Godt at have, når du skal til tops!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Stigefabrikken.dk, 10-4.dk og Moreland.dk

Nu stiger vi i graderne!

Stiger – En stige kan være meget nyttig i mange situationer. Det glæder bl.a. når tagrenden skal renses, når et spot i loftet skal skiftes, eller når man skal have noget op i det øverste skab. Men en stige er ikke bare en stige, der findes flere forskellige stiger med forskellige formål. Hos Stigefabrikken.dk har de stiger til alle formål. Faktisk har de danmarks største udvalg af stiger, stilladser og trapper.

Teleskopstige

Stiger findes jo i alle størrelser, hvis pladsen er begrænset kan man vælge en Teleskopstige. Fordelen ved en Teleskopstige er at den kan pakkes sammen, så den ikke fylder ret meget, i modsætning til traditionelle stiger. Den ekstra komfort og pladsbesparelse koster lidt ekstra, da den er mere avanceret end en almindelig alu stige. Men hvis pladsen er begrænset, så må man jo tage det der passer ind i dit liv.

Din nye teleskopstige findes hos Stigefabrikken.dk

Wienerstiger

Wienerstiger ses ofte og kan beskrives som to enkeltstiger, der er sammensat i toppen, med et bukke beslag. Således at man kan gå op på begge sider af en trekant. Denne stige er også velegnet til male og rengørings arbejde i højden. De findes både som alu stiger eller traditionelle træ stiger. Vores egen Wienerstige er ofte benyttet udendørs og så har vi en lidt mindre wienerstige der benyttes indendørs. Om du skal vælge en alu- eller træstige afhænger af hvad den skal anvendes til. Skal du f.eks. hænge lamper op, så vil jeg anbefale en træstige, da den ikke leder strøm. Men til udendørsbrug, f.eks. hækklip eller andet er en alustige god og kan uden problemer også opbevares udendørs.

Hvor høj skal din wienerstige være? Det afhænger selvfølgelig af trinafstand, men hvis du f.eks. ønsker en stige med 3-trin, så får du en stige på ca. 50-70 cm længde. Hvor 10-trin når 215-280 cm længde. Du bør derfor ikke tænke så meget på antallet af trin, men mere den længde du har plads til eller brug for.

Mangler du en Wienerstige? Den finder du hos Stigefabrikken.dk

Alu stiger

Hvis du har en masse plads og behov for en billig men effektiv stige, så kan du se nærmere på den før omtalte Alu stige, der er kendt fra mange Gør Det Selv folks værksteds samlinger. Aluminium er jo et let materiale der er nemt at bære rundt med, men samtidig et stærkt materiale, når det anvendes korrekt. Alu stiger produceres i masse antal og kan derfor fås til billigere priser end andre materialer. For at nævne et eksempel, så koster stiger i træ ofte det dobbelt af Alu Stiger.

Fordelen ved alustiger er foruden pris og vægt også at de ikke suger vand eller ruster. Du kan dermed lade din alustige hænge ude hele året.

Hvem kan undvære en alu stige? Nej køb en hos Stigefabrikken.dk

Rygningsstige

Hvis du er husejer så har du typisk tag på huset og dermed kan du få behov for en rygningsstige også kaldet tagstige m/ rygbøjle. Rygbøjlen er den bøjle typisk med hjul på bagsiden, der er monteret i toppen, således at din stige ikke glider ned af taget. En alustige med rygbøjle fås afhængigt af længde for et par tusind kroner, men så er du også klar, hvis der skal lappes tag eller en rygningssten skal lægges på plads.

Bestil din rygningsstige hos Stigefabrikken.dk

Trappestiger

Til indendørs brug i f.eks. køkkenet og når der skal males, sættes tapet eller glasvæv op, så vil en trappestige være en god investering, de fås ofte til overkommelige priser og er ofte fremstillet i aluminium eller stål. Trappestigen findes i to versioner, den traditionelle med stige på den ene side, og en version med trin på begge sider, samt platform på toppen. Valget af stige afhænger af hvad den skal bruges til. Hvis den f.eks. blot skal bruges i køkkenet, så kan 2-3 trin være nok. Men skal den bruges til tagrenden skal den gerne op på 5-6 trin, så du kan nå det hele. Vores egen trappestige bruges flittigt til alt malearbejdet.

Find din nye trappestige hos Stigefabrikken.dk

Trætrapper indendørs

Trapper indendørs

Ja en trappe er jo også en form for stige og i denne kategori finder du alt hvad du behøver. Her finder man alt i trapper: Hemsetrapper, Ligeløbstrapper, Kvartsvingstrapper, Spindeltrapper, Vindeltrapper, Halvsvingstrapper, Lofttrapper, Industritrapper, Brandtrapper og som rosinen i pølseenden terrassetrapper. Alt hvad hjertet begærer, når der skal udskiftes eller opsættes trapper.

En helt speciel og populær kategori inden for trapper er trætrapper indendørs. Her er nogle varianter, som kan købes direkte fra fabrikken.

Se det store udvalg af trapper hos Stigefabrikken.dk

Hvilke typer indvendige trapper er der?

Lad os lige hurtigt summere op på de forskellige trapper. Hvilken stige passer til dig projekt?

Hvilke regler er der for indvendige trapper?

Reglerne afhænger af hvilken type trappe der tales om. Men som hovedregel skal trappen være minimum 1 meter bred. Dertil skal der være en frihøjde på minimum 2 meter over trappen og trappen skal være udstyret med et værn eller anden form for afskærmning.

Ved et klik på den grønne indlæs mere knap, så kan finde op til 250 trapper i træ. Et af de kendte og meget eftersøgte mærker til god pris er Dolle som er kendt for lofttrapper, loftlem m.v.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

TILBUD
Minka Suono Spindeltrappe i sort/bøg kr. 8.606,25,-
Minka Suono Spindeltrappe i sort/bøg

8.606,25,- pr. stk. (Spar: 956,-)
TILBUD
Minka Suono Spindeltrappe i hvid/bøg kr. 8.606,25,-
Minka Suono Spindeltrappe i hvid/bøg

8.606,25,- pr. stk. (Spar: 956,-)
TILBUD
Minka Suono Spindeltrappe i grå/bøg kr. 8.606,25,-
Minka Suono Spindeltrappe i grå/bøg

8.606,25,- pr. stk. (Spar: 956,-)

Lofttrapper

Hvis du er på udkig efter en lofttrappe, så har du sikkert hørt om Dolle, vi nævnte Dolle kort i afsnittet her over og det er ikke uden grund. Dolle A/S er verdens førende producent af lofttrapper og til rigtig gode priser. Men her under vil du også se lofttrapper fra Profile, EW Lofttrapper og Fakro.

Dolle lofttrappe er uden tvivl det billigste bud, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du finder din billige lofttrappe hos Stigefabrikken.dk

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

TILBUD
Dolle Timberlex 20 Lofttrappe kr. 1.604,25,-
Dolle Timberlex 20 Lofttrappe

1.604,25,- pr. stk. (Spar: 178,-)
TILBUD
Profile Termo Lofttrappe-72,4x132,4 kr. 1.946,25,-
Profile Termo Lofttrappe-72,4x132,4

1.946,25,- pr. stk. (Spar: 216,-)
TILBUD
Profile Termo Lofttrappe-62,4x132,4 kr. 1.946,25,-
Profile Termo Lofttrappe-62,4x132,4

1.946,25,- pr. stk. (Spar: 216,-)
TILBUD
Profile Termo Lofttrappe-62,4x122,4 kr. 1.946,25,-
Profile Termo Lofttrappe-62,4x122,4

1.946,25,- pr. stk. (Spar: 216,-)
TILBUD
Profile Termo Lofttrappe-72,4x122,4 kr. 1.946,25,-
Profile Termo Lofttrappe-72,4x122,4

1.946,25,- pr. stk. (Spar: 216,-)
TILBUD
Dolle clickFIX 76 Lofttrappe kr. 2.136,00,-
Dolle clickFIX 76 Lofttrappe

2.136,00,- pr. stk. (Spar: 534,-)
TILBUD
Profile Extra Mini Lofttrappe kr. 2.155,50,-
Profile Extra Mini Lofttrappe

2.155,50,- pr. stk. (Spar: 240,-)
TILBUD
Profile Extra Lofttrappe kr. 2.155,50,-
Profile Extra Lofttrappe

2.155,50,- pr. stk. (Spar: 240,-)

Læs mere om Trappestiger her.
Læs mere om Teleskopstiger her.
Læs mere om Alustiger (Enkeltstiger) her.
Læs mere om Wienerstiger her.

Øvrige stiger findes hos: 10-4.dk, Moreland.dk eller Stigefabrikken.dk

Malere