Stiger – Godt at have, når du skal til tops!

Indeholder reklame via affiliate links for:

Stigefabrikken.dk, 10-4.dk og Moreland.dk.

Stiger – En stige kan være meget nyttig i mange situationer. Det glæder bl.a. når tagrenden skal renses, når et spot i loftet skal skiftes, eller når man skal have noget op i det øverste skab.

Teleskopstige

Stiger findes jo i alle størrelser, hvis pladsen er begrænset kan man vælge en Teleskopstige. Fordelen ved en Teleskopstige er at den kan pakkes sammen, så den ikke fylder ret meget, i modsætning til traditionelle stiger. Den ekstra komfort og pladsbesparelse koster lidt ekstra, da den er mere avanceret end en almindelig alu stige. Men hvis pladsen er begrænset, så må man jo tage det der passer ind i dit liv.

Wienerstiger

Wienerstiger ses ofte og kan beskrives som to enkeltstiger, der er sammensat i toppen, med et bukke beslag. Således at man kan gå op på begge sider af en trekant. Denne stige er også velegnet til male og rengørings arbejde i højden. De findes både som alu stiger eller traditionelle træ stiger. Vores egen Wienerstige er ofte benyttet udendørs.

Alu stiger

Hvis du har en masse plads og behov for en billig men effektiv stige, så kan du se nærmere på den før omtalte Alu stige, der er kendt fra mange Gør Det Selv folks værksteds samlinger. Aluminium er jo et let materiale der er nemt at bære rundt med, men samtidig et stærkt materiale, når det anvendes korrekt. Alu stiger produceres i masse antal og kan derfor fås til billigere priser end andre materialer. For at nævne et eksempel, så koster stiger i træ ofte det dobbelt af Alu Stiger.

Trappestiger

Til indendørs brug i f.eks. køkkenet og når der skal males, sættes tapet eller glasvæv op, så vil en trappestige være en god investering, de fås ofte til overkommelige priser og er ofte fremstillet i aluminium eller stål. Trappestigen findes i to versioner, den traditionelle med stige på den ene side, og en version med trin på begge sider, samt platform på toppen. Valget af stige afhænger af hvad den skal bruges til. Hvis den f.eks. blot skal bruges i køkkenet, så kan 2-3 trin være nok. Men skal den bruges til tagrenden skal den gerne op på 5-6 trin, så du kan nå det hele. Vores egen trappestige bruges flittigt til alt malearbejdet.

Læs mere om Trappestiger her.
Læs mere om Teleskopstiger her.
Læs mere om Alustiger (Enkeltstiger) her.
Læs mere om Wienerstiger her.

Øvrige stiger findes hos: 10-4.dk, Moreland.dk eller Stigefabrikken.dk

Malere

Annonce:

Tak fordi du læser med

 Har du nogle spørgsmål?