Brænde

Indeholder reklame via affiliate links for:

Fyr-selv.dk

Brænde til fyr, brændeovn og bål

Når man snakker vinter, må man også snakke brænde. For der er et restprodukt, når der ryddes ud i skovene. Det er f.eks. savsmuld og træspåner. Lige præcis sammenpressede savsmuld og træspåner er indholdet i træpiller. Det giver derfor god mening at samle savsmuldet m.v. sammen til genanvendelse.

Sådan opbevarer du brænde

Husk i øvrigt at brænde skal stables i rækker og lægges under en løstsiddende presenning. Sørg for at der er god ventilation, rundt om dit brænde, ellers tørrer det ikke. Du bør ikke tørre det i din kælder, eller andre steder i din bolig.

Sådan opbevarer du træpiller

Træpiller skal opbevares forsvarligt, for at bibeholde den oprindelige brændværdi. Fugtige eller våde træpiller, brænder ikke så godt. Nej, opbevar dine træpiller tørt. Det kan være i din kælder eller et isoleret skur. Bruger du rigtig mange træpiller, kan opbevaring i en silo, ,være løsningen. Men ellers opbevar dem i den oprindelige emballage.

Se det store udvalg

Her under finder du et udvalg af Træpiller, Pejsebrænde, Staldpiller og Briketter. Træpiller og Pejsebrænde er fra træ, mens Staldpiller er fremstillet af halm mens briketter er hårdt presset træ. En masse forskelligt, så du kan holde varmen og fylde brændeovnen, i de kolde perioder. Brænde kan også være anvendeligt, når familien skal hygge med et bålfad.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.
Alle billeder hentes fra annoncørens produktfeed.

Brændeboks med røgeovnsbrænde kr. 70,00,-
Brændeboks med røgeovnsbrænde

70,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Brændeboks med grillbrænde kr. 70,00,-
Brændeboks med grillbrænde

70,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Brændeboks med ovntørret birk kr. 70,00,-
Brændeboks med ovntørret birk

70,00,- pr. stk. (Spar: ,-)
Brændeboks med bl. hårdttræ kr. 70,00,-
Brændeboks med bl. hårdttræ

70,00,- pr. stk. (Spar: ,-)

Pas på dig selv

Alle former for brænde, kan udgøre en brændrisiko! Det glæder derfor om at opbevare dit det forsvarligt og væk fra letantændelige kilder. Træpiller kan støve meget i luften, så pas på åben ild.

Annonce: