Ikke så ringe endda

Med kurs mod weekend igen, når jeg lige at aflægge rapport før det går løs igen.

Nye fald i vægten lader vente på sig. Gjorde ellers en god indsat i weekenden. Via havearbejde lørdag nåede jeg op på 9.564 skridt. Og med en god gåtur søndag, blev det til 10.621 skridt. Så er godt tilfreds med weekenden.

Så kan man selvfølgelig sige at jeg burde være nået højt op, på sådan en fridag som i dag. Men nej desværre. Regnvejr og migræne hos husets frue, satte en stopper for det vandre projekt. Forhåbentlig bliver det bedre vejr osv. i morgen.

Tirsdag og onsdag, kom jeg over mit daglige minimums mål på 6.000 skridt. Dagens indevejr bryder så den trend, da jeg her en time før midnat kun ligger lidt over 3.100 skridt. Så jeg må give den gas i morgen…

Vi slutter da lige af med et stemningsbillede, fra søndages vandretur. Fantastisk Maj vejr.

En tur i det gode vejr

Annonce:
Billigsport24.dk