Ny rekord 15.322 skridt i dag

I dag blev en yderst aktiv dag, hele 15.322 skridt inden sengetid. De fleste under en gåtur med barnevognen på 10,67 km. i alt. På trods af lidt glat føre i starten, kom vi frem og tilbage uden skader.

Det var solskin da vi gik afsted og lidt blandet sol og skyder, da vi kom hjem igen.

Er derfor spændt på hvad vægten siger i morgen tidlig, har hørt at man taber sig, ved over 14.000 skridt om dagen. Så måske den går lidt i den positive retning?

Med en målt rekordvægt på 101,50 kg. d 11 Januar, så går vægten lidt op og ned. Udgangspunktet var jo 98,8 kg. men må have fået noget god mad. I går var jeg så nede på 98,60 kg. så reelt et tab på 0,20 kg. men i forhold til 11 Januar, så et tab på 2,90 kg. så det jo fedt. Nu skal jeg så bare ikke over de 98,60 kg. igen, men sydpå, mod de 95 kg. som næste delmål.

Antal skridt pr. dag = Forskelligt resultat

Jeg tester pt. 3 apps / 1 ur til at måle antal skridt med. og der er overraskende forskelligheder.

Samsung Health: 15.322 skridt.
Fin app, nem og over

Google Fit: 15.142 skridt.
Fin app, meget overskuelig og nem at bruge.
Nogle gange så er den helt enig med Samsung Health om antal skridt, andre gange er der lidt differencer. Troede egentlig de var enige om at beregne, for tidligere på dagen var de ens.

VeryFitPro: 13.127 skridt.
Fin app, som også er nem at bruge. Har bl.a. søvnovervågning via uret.
VeryFitPro app og Sportsbuddy Veryfit V2 er aldrig enig med overstående apps omkring antal skridt. Mens overstående måler via rystelser i telefonen, så kører VeryFitPro på rystelser fra uret. så det er to forskellige datagrundlag. Hvem er så mest præcis? Ja godt spørgsmål.

Dagens gåtur, hvis vi tager udgangspunkt i en skridtlængde på 76 cm. burde ligge omkring 14.000 skridt. En skridtlængde er jo svær at måle helt præcis. Så det må være der omkring. Stoler umiddelbart mest på telefonen, frem for uret.

Annonce:
Billigsport24.dk