Julemanden

Pressemeddelelse

Julemanden har meddelt i en pressemeddelelse, at Rodulf og resten af rensdyrene er sporløst forsvundet… de er sidst set, Søndag d. 30 November 2003, mellem kl. 22.00 og 22.30. Har de set en gruppe rensdyr flyve ind over himlen, bedes de sende en mail til Webmaster.

Julemanden i skoda

Julemanden har nu været i Tyskland og hente denne Skoda, dette billede er taget med overvågnings kamera, få sekunder efter at julemanden brød ind i bilen…. Vagten beretter at julemanden sneg sig ind af bagvejen, og overfaldt ham, hvor efter han gik ind og tog bilen.

Julemanden i skoda, på landevejen

Dette billede er taget i en fart kontrol lidt uden for Hannover, hvor julemanden kørte 280 km/t mod Hamborg….!! Mandag morgen kl. 06.05 blev han set passere den Dansk/Tyske grænse, og siden er han ikke set… Politiet har en formodning om at han er kørt til Sønderborg, hvor Bagmands politiet, har obsaveret hjælpenisser grave tunnel, formodentligt til hans Airspace Center i Grønland…! Hvorfra han så er fløjet til Mars…!! Det er ikke til at vide, men Interpol er på sagen!

Santa Airspace Center

Julemandens Raket, SaJu003 er set lette fra Santa Airspace Center i Nuuk…. Mandag d. 1 December kl. 20.45 Lokal tid….! Den lokale mand udtaler at Julemanden drønede ned af startbanen med fuld fart, og forsvandt i et lys glimt… Julemanden Raket af mærket MirQ har overlyds funktion… så vips var han væk…!

NASA har zoomet ind på planeten Mars… her ses heftig aktivitet, af nisser, som er ved at pakke gaver….! men man er endnu ikke klar over hvad det har med den Skoda og gøre, som Julemanden personligt hentede i Tyskland….!!

På TV skærme verden over, dukkede dette billede frem, omkring 9.15 dansk tid, efter billedet, kom en kane flyvende over skærmen, efter fulgt en banner, hvor der stod: Santa is taken over the world…. be redy…..!! Vi ved ikke hvad det skal betyde, men mystisk er det… i nat mellem 2.00 og 3.30, blev der begået indbrud på Nissernes kongres kontor i København…. Da man undersøgte kontoret, opdagede man at alle nissehuer og træsko var væk… tilbage var kun spor af risengrød…..!

Der er nu kommet anklager frem om at julemanden er integreret i den verdens omspændene handel med Hash… Anklagerne kommer frem efter et Grundlovs forhør af en BT Rocker, som hævdede at Santa stjal alle hash kunderne…. senere ændrede han så forklaring, da Santa's advokat: Santa Sanansen dukkede op i rets salen… så du ligger beskyldningerne på Julemanden…….!

kl. 15.30 blev der udsendt arrestordre på Julemanden, der blev udsendt en dusør på 100 € til den der fandt ham….!! Så klokken 15.50 blev hans gård på Grønland ransaget af 2 betjente fra uropatruljen…. Og de havde så julemanden i deres varetægt frem til kl. 16.05 hvor han blev løsladt mod kaution på 12 €…..!! På et pressemøde kl. 16.20 fra sagde Julemanden sig alle anklagerne, og benyttede samtidig lejligheden til at beskylde Santa for at prøve at gøre det af med Julemanden, og Sabotere den Nordiske jul….!

Anonymt opkald

Torsdag eftermiddag, ringede en anonym mand til Københavns politi… og sagde at Julemanden ikke havde noget med sagen at gøre….!! Men politiet mener at have beviser nok… så ind til videre er Julemanden øverst på listen over mistænkte….!! Der er nu sat dato for retssagens start, det bliver Torsdag den 18 December, kl. 10.30 ved Øst/vester landsret….! Dommer P. Olsonlin, skal tage sig af sagen…..! Anklager Advokat Sandi Santasen, vil fremlægge beviserne, mens Sven Nissen, vil være forsvars advokat…!!

Torsdag var der retsmøde, og nu er der udkommet et referat: Kl. 10.30 fremlagde Sandi Sanrasen siden beviser, og afhørte julemanden. kl. 12.00 var der pause. Kl. 12.45 fremlagde Svend Nissen sine mod beviser…. og kl. 16.30 stoppede man, og Dommer P. Olsonlin, vedtog at komme med den endelige dom Tirsdag d. 23 December kl. 15.00.

Sidste Nyt Jubii… Julemanden blev frifundet… og santa anholdt, mistænkt for at prøve at sabotere vores jul…! Julemanden udtalte at han nu ville skynde sig til Santa Airspace Center og gøre klar til at modtage det første læs gaver til børnene…! Han regner med at have alle gaver uddelt omkring kl. 21.30 i morgen, og ønsker alle en Glædelig Jul….!!

Så bliver det måske Jul alligevel.. det ved vi først i morgen…!!
Men Glædelig Jul 2003 – Nu er det sengetid.

Annonce:
Tøjeksperten.dk