Bedste online dating sider i Danmark

Indeholder reklame via affiliate links for:

Single.dk, Dating.dk, Senior.dk m.v.

Giv netdating en chance

Dating sider? Ja før vi fandt sammen og i fællesskab skabte et hjem, har jeg været igennem de fleste datingsider i Danmark. Har derfor et stort kendskab til hvad der har virket og hvad der ikke har virket. Søgte selvfølgelig ikke kun på nettet efter kærligheden, nej det blev også til nogle byture. Fandt dog kærligheden på nettet. Så min største anbefaling går til online dating.

Det blev dog ikke kun til dates, men også venskaber, som jeg stadig har forbindelse til i dag.

Men vigtigst af alt. Jeg fandt den dejligste kvinde, 38 km fra mit hjem. Havde aldrig søgt i det område! Pludselig var der en sød kvinde på linjen, som boede mellem Holbæk og Svebølle i en lille by. Fandt hende på Single.dk.

Det betyder dog ikke at der ikke er andre steder at finde kærligheden.


Dating sider

Der findes utroligt mange datingsider, faktisk langt over 100 der målretter sig mod danske brugere. Mange af siderne har meget få brugere. Nogen er så store at de har et mix af danske og udenlandske brugere. Udenlandske profiler kan selvfølgelig være interessant, hvis man ønsker en fremtid i udlandet. Men hvis man har det godt her i Danmark, så er der ingen grund til at opsøge de sider. På baggrund af alt den research og erfaring, har jeg samlet denne oversigt. Fuld af netdating tips, således at du ikke bruger dine penge på netdating forgæves. Udvalgte datingsider:

I gang med online dating

Nedenstående FAQ giver svar på nogle af de ofte stillede spørgsmål.

Bedste dating sider i 2021?

Du bør overveje Single.dk eller Dating.dk som de første. For det første er begge sider danske og dermed din sikkerhed for en god oplevelse. For det næste så har de mange brugere, dermed et godt udvalg, for en søgning efter kærligheden.

Hvilke danske dating sider?

Der er f.eks. Single.dk, Dating.dk, Senior.dk og Elitedaters.dk hvis vi skal nævne nogle af de danske dating sites.

Hvilke udenlandske dating sider?

Der er f.eks. Be2.dk, 50plusmatch.dk, C-date.dk, PartnerMedNiveau.dk, Badoo.com og Match.com

Hvad med Mobil dating via dating app?

Hvem har efterhånden ikke hørt om Tinder? Tinder går også under navnet knalde app, men faktisk, så er det et genialt værktøj. I den gratis version kan du søge ud fra alder og afstand i radius, rundt om din placering via gps. I den betalte version kan du angive flere placeringer og således søge i flere byer samtidig. Fandt min x-kæreste på Tinder, så det virker fint. Det lidt nyere hedder Happn og fungere næsten på samme måde, her er afstanden dog kun 250 meter. Du vil således få vist personer du enten møder eller som er meget tæt på dig. Det er ikke så udbredt endnu, men det kan du hjælpe med, installer App'en Happn i dag. Mobildating er et godt alternativ til datingsider.

Hvorfor bliver så mange skilt eller går fra hinanden?

Fakta er at 46% af alle ægteskaber ender i skilsmisse. På trods af at man lover hinanden evig troskab i kirken eller på rådhuset. De hyppigste årsager til skilsmisse er skænderi og utroskab. Hvorfor er vi utro? Det er for at få bekræftelse. Hvis der ikke sker noget på hjemmefronten så prøver man om man stadig kan ude i byen.

Læs mere om grundene til utroskab i artiklen: Hvorfor er vi utro?. Hvorfor skændes vi? Det handler nok om at lytte, respektere og løse problemerne, før de vokser sig store! Læs mere om hvorfor vi skændes i artiklen: 6 enkle råd til at undgå skænderier.

Vi er efterhånden en bunke selvstændige egoister, som kun tænker på os selv! Mig først! Husk at give plads i dit forhold. Husk at lytte. Husk at respektere din partner, husk at tænke på os, i stedet for mig.

Husk at snakke om tingene, sætte pris på hverdagen og opleve verden sammen. Hvis vi fortsætter på denne måde, så er det slut med at fejre Kobberbryllup. Ægteskabets farligste år er det 5-7 år. Skilsmisseprocenten er lavest i Vest-, Midt- og Sønderjylland, det er nok et spørgsmål om tradition.

Hvad er niche dating sider?

Der er også et par sider som jeg ikke selv har prøvet kræfter med. Men måske de er noget for dig? Der findes nemlig en lang række niche datingsider. Niche datingsider er datingsider som skiller sig ud fra det “normale”. Det er datingsider der målretter sig mod en specifik genre. Der er f.eks. dating for store mennesker XL-Dating. Der er dating for folk på landet Farmerdating og så er der fræk dating, såkaldt sex dating og casual dating. Et par af niche datingsiderne finder du her her:

BDSMsex.dating – Når det skal være dominerende.
XL-dating.dk – Store mennesker 15 år+
Farmerdating.dk – Når bonde søger brud eller gom 15 år+

Hvor finder jeg gratis netdating?

Min erfaring er at gratis dating sider uden betaling ofte er fyldt med reklamer og et mindre antal aktive brugere. Men det kan jo være du er mere heldig end mig. Så du får også lige en liste med de bedste gratis datingsider. Gratis datingsider er trods alt noget mange efterspørger! Mange datingsider logger med at du kan oprette en gratis profil. Ofte er det dog kun profilen der er gratis. Hvis du vil kunne bruge sidens funktioner, skal du finde en helt gratis datingside.

Jeg har selv bedst erfaring med datingsider der har abonnement betaling. Hvis du er på SU og lige vil have en gratis tur i dating systemet. Så er der gratis dating helt klart noget for dig. Du finder de gratis datingsider her:

Endate.dk – Gratis datingside – Læs mere

Hvilken dating app skal jeg vælge

Hvilken dating app, du skal vælge, afhænger af din alder. Men en god app, der dækker alle aldre er den fra Dating.dk. Tjek evt. listen over datingsider, længere nede, for at finde den rette for dig.

Hvilket profilbillede skal man vælge?

Førstehåndsindtrykket er meget afgørende på datingsider, så det skal du have i tankerne, når du søger bunken af billeder igennem. Din profil SKAL have et profilbillede, det skal være et billede af dig. KUN dig, dine venner, veninder, mor, far, mormor, søster osv. skal ikke være på billedet.

Der må ikke være tvivl om hvem du er. Vis dig fra den bedste side, find et pænt billede af dig selv. Hvis der ikke findes pæne billeder af dig. Det kan jo ske, så find en fotograf der kan hjælpe med en digitalt portræt billede. Husk at smile på dine billeder, et smil siger mere end 1000 ord. Hvis du er kvinde, så skal du kun vælge et udfordrende billede, hvis du ønsker et kort forhold.

Hvem skriver den første dating besked? Hvad skriver man?

Du skriver selvfølgelig den første besked! Hvis i begge sidder og venter på en skriver, så sker der intet, men tager du initiativ til en kontakt. Så kan det ende ud med en date, hvis kemien er der. Det første brev er vigtigt, det er dit digitale førstehåndsindtryk. Sørg for at skrive en interessant besked. Din modtager skal være i centrum, sørg for at modtageren føler du er oprigtigt interesseret i kontakt. Det hjælper ikke at lave en “Standard besked” som du sender ud til 100+ profiler. Vær oprigtig og interesseret i din henvendelse! Send en besked, man gerne vil svare på.

Det bliver hurtigt upersonligt med en standard besked, så de bliver slettet, ofte uden at blive besværet. Når modtageren har læst dit brev vil han/hun typisk klikke ind på din profil og læse hvad du har skrevet. Det er derfor vigtigt at du har udfyldt din profil med info og en imødekommende profiltekst.

Hvornår er det tid til første date?

Den store dag er nu kommet, i skal mødes for første gang. Forhåbentlig har i ikke fået stillet alle spørgsmål til hinanden, i skal jo trods alt have noget at snakke om. Den klassiske date er en tur i biografen, det kan da også være hyggeligt. Men det er typisk 1,5 time uden snak og meningen med en date er at snakke sammen og opleve hinanden. Husk derfor ikke at dufte af sved, med mindre i mødes i træningscentret. Husk også at børste tænder, før din date og hvis du er mand, studs skægget, så du er pænt barberet.

Overvej i stedet en tur i parken, en tur på gågaden eller bestil bord på en restaurant. I vil begge føle jer mest trygge hvis i er omgivet af mennesker. Så første date foregår sjældent hjemme hos jer selv. Hvis din date ikke viser sig at være noget for dig, så sig tak for en hyggelig aften. Ønsk personen god kærlighedes jagt. Der er ingen grund til at sende en kedelig sms dagen efter, hvis du allerede er afklaret.

Hvis første date gik godt?

Fedt! I har nu mødt hinanden og interessen er gensidig! Nu kan i enten mødes igen ude i det offentlige rum på en restaurant. I kan også tage en tur i biffen eller mødes hjemme hos en af jer privat. I har nu mødt hinanden før og kender hinanden lidt bedre. Comfort zonen er rykket nok til at i kan mødes hjemme hos en af jer og det skal da udnyttes. Inviter din date på mad og vis hvad du kan i et køkken. Tænd nogle stearinlys og skab en god stemning. Så skal det nok gå godt her fra! Er du en ørn med grillen, kan du evt. byde på lækker hjemmelavet pizza.

Utroskab også sin egen datingside!

Det er lidt tankevækkende at utroskab er en af de største grunde til skilsmisse. Når der samtidig findes mindst en datingside til formålet. Datingsiden der tilbyder utro dating hedder: Victoriamilan.dk. Ifølge Victoriamilan's hjemmeside, så har de ca. 180.000 danskere online på sådan en helt normal aften. Noget kunne tyde på, at skilsmisse advokaterne ikke bliver arbejdsløse lige foreløbig.

Af hjemmesiden fremgår det at man kan kaste sig ud i utroskab dating og være ganske sikker og anonym. De tilbyder bl.a. “Automatisk logud” (Logger dig af og sender dig til en anden hjemmeside. Det sker når du har været inaktiv i et stykke tid.). “Panikknap” (Tryk, så bliver du straks logget af og sendt til en neutral hjemmeside.) Det er jo som skabt til at skabe problemer for parforholdet. Men hvorfor så nævne det her? Dating for utro er meget søgt her på siden, så det skulle selvfølgelig med, når der nu er en efterspørgsel. Men syntes det er forkert.

Hvis du i øvrigt vil krydre det hele lidt, så tjek udvalget hos Sinful.dk eller Sexshop.dk.

Hvad hvis tøjet begynder at sidde løst?

Hvis daten er forløbet godt og i måske har set hinanden et par gange. Eller blot er meget desperate på første date, ja så kan næste punkt på dagsordenen være lagen gymnastik. Men da i sikkert ikke kender hinanden så godt endnu, så er det altid godt med en gang beskyttelse. Hvis du ikke gider at bruge kondom, så nyd om ikke andet filmen, nederst på siden. Glidecreme kan også være godt at have på lager.

Hvis du ikke lige gider købe kondomer i den lokale kiosk eller supermarked. Så kan de heldigvis købes på nettet, se f.eks. det store kondomudvalg her.

Hvad med Dating på Facebook

Dating på Facebook har vi hørt meget om, men vi kender ingen der har haft held med det. Facebook er et socialt medie, ikke en datingside, nok der årsagen ligger. Dating på facebook starter med medlemskab af en af single grupperne.

Hvad med dating for os der er 40+ år?

Så vil vi anbefale f.eks. Dating.dk, som et godt bud. Er du ældre endnu, så måske Senior.dk eller 50plusmatch.dk.

Hvad med sugardating?

Sugardating er typisk et økonomisk ulige forhold. Ofte seksuelt forhold, hvor en ældre person, enten er sugar dad eller sugar mama. Den yngre person får enten penge eller gaver, for seksuelle ydelser. Det er en gråzone inden for prostitution.


Bedste dating sider

Her under kan du se et udvalg af de datingsider, som jeg enten selv har forsøgt mig med. Det kan også være en nogle sider, en bekendt har forsøgt sig med. De forskellige sider vil være suppleret med en lille tekst der beskriver siden. Du får desuden de erfaringer jeg/vi har gjort os med den konkrete datingside.

Single.dk (20+ år) – Læs mere

På Single.dk, tidligere Netdate.dk, finder man et lidt mindre udbud end man gør på Dating.dk. Til gengæld har Single.dk er aktivt debat forum og senest er der også kommet et rigtig godt online magasin. Her gennemgår de tips til dating og tips til udfyldelse af datingprofil. Alt i alt så fungerer rigtig godt! Single.dk henvender sig til det yngre publikum, da siden er målrettet mod aldersgruppen 20-30 år. Her fandt jeg som nævnt selv kærligheden!

Dating.dk (20+ år) – Læs mere

På Dating.dk fandt jeg et stort udvalg af profiler, primært danske profiler, nogen mere seriøse end andre. Som udgangspunkt så har jeg erfaret at man skal gå uden om profiler der ikke betaler. Du kan nemlig godt skrive til dem, men de kan ikke læse hvad du skriver, spild af tid. Når du har en betalingsprofil får du afgang til en masse funktioner, der gør netdating lettere. Dating.dk er en af Danmarks største datingsider, så det er også her du finder flest profiler. Brugerne er mellem 18 og 80 år. Her er noget for enhver smag.

50plusmatch.dk (50+ år) – Læs mere

På 50plusmatch.dk kan man finde ligesindede brugere over 50 år. Det er ikke en side jeg har brugt aktivt, den er blot blevet testet på baggrund af god omtale. Siden fremstår overskuelig og brugervenlig. De funktioner man normalt vil efterspørge er tilgængelige og helt klart en mulig datingside. Hvis du søger kærligheden og er over 50 år.

Senior.dk (50+ år) – Læs mere

På Senior.dk, finder du et bredt udvalg af profiler der har pustet de første 50 lys ud i lagkagen. Senior.dk er kendt fra både Tv, Aviser og Radio, så der er bestemt tale om et seriøst sted. Senior.dk er ikke kun målrettet mod dating, hvis det er ven eller veninde du søger. Så er Senior.dk også stedet hvor søgningen starter.

40plus.dk (40+ år)

På 40plus.dk finder du en masse brugere, der har passeret de 40 år. Her har jeg ikke deltaget aktivt, men blot testet siden for aktivitet og funktioner. Siden fremstod med en masse aktive brugere og chat funktioner m.v. Siden er ikke gratis at bruge, men det er jo heller ikke gratis at gå i byen. Priserne ligger dog på et acceptabelt niveau.

Be2.dk (30+ år) – Læs mere

På Be2.dk, finder du et par milioner brugere, så tag ikke fejl af det danske domæne, siden er international. På trods af det store udvalg af profiler. Så hører Be2.dk også til de sider der får smæk i offentlig omtale. Ser man f.eks. på Trustpilot så har 95% skrevet en dårlig anmeldelse. Men ser man på antallet af brugere og antallet af anmeldelser på Trustpilot. Så kan det jo skyldes at de gode historier ikke bliver nævn. Vi kommer dog ikke uden om Be2, når vi ser på det danske netdating udvalg.

C-date.dk (30+ år) – Læs mere

På C-date.dk, finder du det der kaldes casual dating, det er uforpligtende kontakt, dates og sex. Siden henvender sig til mænd, kvinder og par. Der er ingen regler, søg det du vil også selv om det kun er til et éngangs-stævnemøde. Du skal være over 30 år for at være med på siden.

PartnerMedNiveau.dk (28+ år) – Læs mere

PartnerMedNiveau.dk kan du finde singler på dit eget niveau. Er du f.eks. uddannet læge og ønsker en på samme uddannelses niveau. Så er PartnerMedNiveau.dk stedet hvor du kan starte din søgning. Siden er kun interesseret i brugere over 28 år! Så er du herunder, må du væbne dig med tålmodighed eller prøve en af overstående sider.

Elitedaters.dk (18+ år)

Elitedaters.dk, finder du eliten. Er du rengøringsassistent, tømrer eller salgskonsulent som mig, så drop det. Siden er kun for de højt uddannede, vi andre bliver slet ikke lukket ind gennem brugeroprettelsen. Men er du f.eks. Bachelor, cand.mag, Ingeniør, Tandplejer, Sygeplejerske eller Farmakonom. Ja så kan vi vælge om det er kvote 1 eller kvote 2 og så fortsætte din oprettelse.

Badoo.com (18+ år)

På Badoo.com, finder du en blanding af danske og udenlandske profiler. Siden har umiddelbart flere millioner af brugere på verdensplan. Men Badoo er samtidig en side folk elsker at hade, måske med god grund. Søger man på Badoo, ser man hurtigt at flere har oplevet at få e-mails fra Badoo. Det selv om de aldrig har haft profil på siden. Sidst jeg besøgte Badoo.com fik jeg først breve, da mit medlemskab var udløbet. Lidt mistænkeligt? Afsenderne lignede fake profiler, lugtede lidt af at jeg skulle forlænge min profil.

Match.com (18+ år)

På Match.com, finder du igen en af de store internationale datingsider. De har millioner af brugere og henvender sig til singler på tværs af hele verden. På Match.com kan du møde spændende og interessante mennesker. Uanset om du er på udkig efter en hyggelig date, eller du søger den livslange kærlighed. Men udbuddet af udlændinge er nok større end danskere.


Jeg håber at en af overstående sider kan hjælpe dig til at finde kærligheden. Det er trods alt sjovest at være to, når man skal opleve verden! Overstående sider er de bedste bud jeg kan komme med, på datingsider med mange danske brugere. Blandt de over hundrede sider jeg har fundet frem til.

Held og lykke med din søgning og husk kondom!

dating sider

Og så lidt dating sjove

Vi starter med videoer. Youtube har desværre udøvet cencur og videoerne kan derfor kun ses på Youtube.

Durex Get it On Viral

AIDES Graffiti – Protégez Vous

Vibro Duck

Annonce: