Barbering

Indeholder reklame via affiliate links for:

Made4men.dk, Med24.dk, Billigparfume.dk.

Skal det være vådt eller tørt?

Igennem mange år, har husets mand, anvendt en elektrisk barbermaskine, når skægget skulle fjernes. Men den sidste måneds tid, er der anvendt en skraber fra Gillette.

En ting er skraberen, noget andet er barberskum og aftershave. For når først den rigtige skraber er i hus, så er det ikke ligegyldigt hvilken barberskum man vælger. Her er smag nok forskelligt, men her i huset, faldt valget på en barberskum fra Nivea, der med indhold af aloe vera. Det er med en hvid skum nemt at se hvor man er nået til i modsætning til de næsten flydende varianter.

I gang med barbering

Før du starter, skal huden være våd, gerne med lunken vand. Vi er dog i den situation at vandet i vandhanen ikke bliver varmt, før manden har mistet tålmodigheden, når det har stået stille hele natten. Så sjældent han får varmt vand i ansigtet før barbering, men det anbefales.

Når huden er varm og fugtig, smøres barberskum ud over ansigtet og fordeles i et tyndt lag.

Nu starter selve barberingen, her var Gillette er godt valg, da han fandt en Gillette Fusion ProGlide Skraber. Det særlige ved den, er at den består af hele 5 helt tynde blade, dertil kommer et ekstra blad, når den vendes om, som er perfekt til at trimme med.

Man starter med rolige bevælgelser nede fra halsen og op. Efter hver skrab, skylles skraberen under vand. Når ansigtet er skrabet og kun overskægget mangler, så skrabes der fra næsen og ned til overlæben.

Du vil nu mærke den glatte barberede hud. Her er det så godt at slutte af med koldt vand i ansigtet, brug evt. en vaskeklud. Det er godt til at lukke evt. blødninger, hvis du har været for hård med knivene.

Det gode resultat

Når ansigtet så er tørt af igen, påføres Aftershave, som køler og beroliger huden. Er huden sart, så se efter en aftershave uden parfume og andet unødvendigt. Men er din hud helt normal kan du vælge en med god duft. Det manden bruger pt. kan ses her under.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Nedenstående priseksempler er angivet uden evt. fragtomkostninger.
Alle priser er angivet med forbehold for prisændringer.

Så er der styr på skægget, hvad med duften?

En ting er barberskum og aftershave, men før du er klar til at gå uden for døren, skal der også duft under armene. Her kunne et bud, såfremt du er en rigtig mand, være: Bruno Banani Made For Men, for som der står på den, Not For Everybody. Ja ok, den hedder ikke Dior, Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Chanel eller Davidoff (den kan du finde hos Billigparfume.dk), Bruno Banani, den er tilgengæld ofte meget billigere end de andre. Hvor kommer ham Bruno fra og er han gået helt Banani? Nej, Bruno Banani er tysk og for den der tør skille sig ud.

Hvilke priser kan Pricerunner byde ind med?

Annonce:
Kom i gang med investering
det er nemt med Nordnet One.
Nordnet One - En komplet løsning med lave omkostninger