Klosterparken Ringsted

Indeholder reklame via affiliate links for:

Jeg har været på fremvisning i Klosterparken Ringsted d. 11. januar 2011, ved Mads Jarlshøi fra M. Goldschmidt Ejendomme A/S. Der var flere tilstede, tror der var 10-15 interesserede lejere. Fremvisningen foregik i en Type L lejlighed på 75 m2 med stue, værelse, spisekøkken og bad med plads til vaskemaskine. Månedlig husleje 6.295 kr. + vand, varme og antenne. Lejligheden så ganske nydelig ud.. Gulvet knirkede ganske vist lidt, men det forklarede Mads med at det var ny slebet (er ikke gulvekspert, men det skal nok passe).. Hvidevarer og materialer fremstod ganske nydelige, dog var der i denne lejlighed ikke specielt meget plads til sko og jakker i gangen, da den var temmelig smal.


Forud for mit besøg til åben hus arrangementet havde jeg gjort mit hjemmearbejde og søgt lidt på området. Noget af det første der dukker op i Google var “310 lejligheder på tvangsauktion” November 2009.. Ja.. hele komplekset i Klosterparken i Ringsted er fra 2006 og frem. Ejendomsselskabet Klosterpark Aps gik konkurs i efteråret 2009 og efterlod et udefra pænt område, men indefra halv færdigt område. I hvert fald hvis man skal tro hvad de skriver i Facebook gruppen Søg ALDRIG lejemål i Klosterparken Aps! så er det ikke et sted der er værd at køre efter. Facebook gruppen er nu nedlagt.

Nye boller på suppen

December 2009 blev alle 310 lejligheder købt af Milliardæren Mikael Goldschmidt for den lette sum af 375 mio. kroner. Der blev iværksat nogle idéer til opførelse af legepladser, boldbaner, beplantninger, vej- og stianlæg samt etablering af en udendørs swimmingpool.

26. Maj 2010 kunne man læse hos Tv2 Øst at 110 lejligheder var udlejet på ingen tid. Det betyder i følge artiklen at ALLE 310 lejligheder nu er udlejet,  fordi det er et godt byggeri, så der nu er oprettet venteliste, men et kig på MGH.dk afsløre at 22 lejemål er ledige. Artiklen har fået to kommentarer der begge kalder det “Ringe byggeri”.

25. august 2010 kunne vi så høre på Tv2 Øst at nu vil folk bo i Klosterparken. Udviklingen var vendt til det positive, Alle døre og vinduer blev skiftet (der var beretninger om træk gennem de gamle).. og alt ånder liv og glade dage 🙂 Du kan se indslaget fra Tv2 Øst ved at klikke her.

Denne kolde januar dag var der indtryk at at der var rigtigt mange lejere der ude, der var i hvert fald fulde parkeringspladser (Nu ved jeg godt Åbent hus hjælper lidt på det..) men kom som en af de første såå 🙂 Vi må se hvad det bliver til..

1. April 2011 flyttede jeg selv ind i Klosterparken

16. Januar 2012 blev den flotte legeplads genåbnet, efter at have været lukket i 2 måneder grundet påsat brand. Legepladen er genetableret i samme stil, dog med andet underlag.

25. Maj 2012 blev klosterparkens swimming pool åbnet for første gang i år. Poolen er åben når det frivillige livredder team er på stedet. Der er kun adgang til pool området for klosterparkens beboere, og kun med elektronisk chip.  Chippen udleveres på ejendoms kontoret, mod betaling af depositum. Chippen er kun til personlig brug.

23. Januar 2014 blev klosterparkens facebook gruppe oprettet. Som beboer i Klosterparken Ringsted, er det her man kan følge med i hvad der sker. Du finder gruppen Klosterparkens Beboere her. OBS. Kun beboere i Klosterparken Ringsted er velkommen i gruppen.

3. Feb 2014 blev klosterparkens første fastelavns arrangement annonceret, så det er et børnevenligt område. Arrangementet blev en succes, med en masse glade børn og fastelavnsboller.

Klosterparken Ringsted, Køkken

15. November 2015 flyttede jeg ud af Klosterparken Ringsted

Da jeg ikke ville risikere dobbelt regninger for håndværkere, så lod jeg Goldschmidt stå for istandsættelsen. Der skulle males, gulvet skulle lakeres og lejligheden skulle gøres ren. Vi havde ellers brugt et par timer på slut rengøring af lejligheden, men det kunne vi da godt have sparet os, for vi kom til at betale for slut rengøring alligevel, håndværkerne støvende jo igen. 25 Januar 2016 modtog jeg min flytteopgørelse, efter lige godt 2 måneder. Rest depositum stod på kontoen efter et par dage, de tilbageholdt dog 2000 kr. til dækning for a/c vand og varme. Endelig opgørelse blev som forventet udbetalt i April 2016, uden problemer.

Nu er lejligheden skiftet ud med et hus.

Annonce:
Suncharter.dk